1:2
(0:2)
23. J. Trčka (p.)
40. J. Trčka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá zvládla zápas ve Veselí a živí naději na záchranu


Branky


84. P. Hájek - 23. J. Trčka (p.) , 40. J. Trčka
0

Okresní derby zvládla lépe hostující Planá, která k naději na záchranu v soutěži musela naplno bodovat. Veselí ani ze svého 14. domácího utkání nedokázalo okusit výhru a je tak nadále jediným týmem v KP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok Plané po poločase

Okresní derby se neslo v duchu nervózního fotbalu. Planá k šanci na záchranu potřebovala nutně vyhrát a Veselí konečně na konci sezóny chtělo uspět v domácím prostředí.

Domácí se chtěli gólově odrazit už od začátku zápasu, ale jejich aktivita se v branky opět neproměnila a tak přišel trest. Ve 23. minutě se poprvé v utkání prosadil Trčka, když dokázal proměnit pokutový kop a dodal svému týmu potřebné sebevědomí. Těsně před koncem poločas tentýž hráč zvýšil vedení Plané na rozdíl dvou gólů, když využil zaváhání defenzivy nezkušeného týmu Veselí.

 

Dvě červené karty v závěru utkání

Druhý poločas se hrál spíše ve znamení opatrnějšího fotbalu. Planá si chtěla náskok uhlídat a bylo vidět, že jim nervozita svazuje mírně nohy.

V 83. minutě dokázal snížit domácí Hájek a hosté poté měli ještě velký strach. Konec utkání nabídl tradiční známku derby. Rozhodčí musel udělit dvě červené karty – veselský hráč Hájek a záložník Plané Štiak. Může se tedy stát, že ani jeden z hráčů už do koloběhu krajského přeboru letos nenastoupí.

 

Hosté vedení udrželi a tím i naději na záchranu v soutěži. Planá v posledních dvou kolech narazí na Osek a poté na Rudolfov. S největší pravděpodobností budou na záchranu stačit pouze dvě výhry. Veselí opustí nejvyšší krajskou soutěž z posledního místa. Ve 30. kole se doma utkají se Sedlicemi a to bude už poslední možnost, jak v letošní sezóně doma potěšit fanoušky třemi body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): Zápas s Planou jsme nezačali špatně, byli jsme aktivní, snažili jsme se střílet, bohužel ale bez úspěchu. Pak po zákroku ve vápně přišla penalta, z mého pohledu být neměla. Hosté se ujali vedení. Navýšili na 0:2 po naší chybě. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že to otočíme. Bohužel, gol jsme dali pouze jeden, navíc si myslím, že jsme penaltu měli kopat taky. Konec byl takový hektický, hlavně po vykartování Patrika Hájka za údajný faul, za který dostal úder pěstí od hráče Plané.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): Vyšel nám vstup do zápasu, kdy jsme domácí přehrávali a dokázali vstřelit 2 branky. Druhý poločas už byl horší a domácí si vytvořili šance. Místo toho, abychom dali na 3:0 (Trčka sám na vápně neprostřelil golmana)tak přišel ihned trest v podobě snížení na 1:2 a pak jen zmatky, nervozita, nepřesnosti atd. Bohužel závěr zápasu se konkrétně mě absolutně nepovedl. Kdo viděl, viděl. Hned po zápase jsem se Patriku Hájkovi šel omluvit. Aspoň i touto cestou se chci ještě dodatečně a upřímně omluvit za nepříjemnost, kterou jsem mu způsobil. Do fotbalu to absolutně nepatří.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Šachl [-] , P. Fukal [-] , M. Čížek [-] (77. A. Hruška [-] ) , P. Koktavý [-] (71. V. Kotyza [-] ) - R. Fischer [-] , P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] , D. Doležal [-] - M. Ježek [-] (66. D. Karták [-] ) , P. Daněk [-] (61. P. Hájek [-] )

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] (53. T. Mansfeld [-] ) - R. Welzl [-] , L. Sedláček [-] , D. Fořt [-] , T. Štiak [-] , M. Šahajda [-] - D. Havel [-] , R. Voneš [-] , M. Janovský [-] (76. J. Pospíchal [-] ) - M. Pěknic [-] (90. T. Pösinger [-] ) , J. Trčka [-] (90. M. Jílek [-] )

ŽK: 23. P. Nuhlíček , 31. P. Fukal , 74. D. Karták - 40. M. Šahajda , 63. R. Voneš . ČK: 89. P. Hájek - 89. T. Štiak .
Místo: Veselí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koranda Tomáš - SEBERA Filip, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.