4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice stále drží druhou příčku


Branky


13. D. Zoubek , 28. K. Cibulka , 32. J. Miklas , 90. J. Krýsl - 60. R. Pouzar
0

Katovice najely na starou dobrou vítěznou vlnu, která má navíc svůj základ v pohledné ofenzivní hře. S Rudolfovem si poradily vcelku snadno 4:1. Za hosty již nehrál Jiří Hrbáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý první poločas Katovic

Katovice se ve druhé části soutěže neprezentují těmi nejlepšími výkony a překvapivě brzy se odpojily od bojů o divizi, když jim Jankov utekl na rozdíl více, než třinácti bodů a svůj postup do vyšší soutěže slavil tři kola před koncem.

Boj o druhé místo se tak stal velmi zajímavým a dvě kola před závěrem bude o stříbrnou pozici pořádný boj, neboť Soběslav se dotáhla na pouhé dva body a Olešník díky skvělé formě na body čtyři.

Katovice do utkání vstoupily s velkou chutí a konečně hrála dle svých možností. První poločas byl z naší strany parádní. Hra měla konečně parametry z podzimu. Hráli jsme přesně to, co jsme chtěli - náběhy do křídel, centry na útočníky, vzadu rychlá a důrazná obrana. Výsledkem byly tři góly - Zoubek, Cibulka, Miklas. Konkrétně David Zoubek mohl dát ještě další dva ze samostatných nájezdů,“ komentoval po utkání průběh první půlky stoper Tomáš Hajdušek.

 

Rudolfov snížil, ale Katovice si náskok pohlídaly

Ve druhém poločase se již nehrálo tolik dle not trenéra Malého. Domácí vzhledem k výsledku prvního poločasu polevili a dovolili tak soupeři dostat se více do hry.

Nejlepší střelec Rudolfova Radim Pouzar se dokázal trefit z přímého kopu a jen ukázal, že je v soutěži asi nejlepším exekutorem přímých kopů. 

 

V poslední minutě výhru Katovic potvrdil Krýsl. Doposud druhá nejlepší defenziva soutěže inkasovala podruhé v jarní části čtyři branky. Katovice vyhráli zcela po zásluze a po dlouhé době jasně dominovali na hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): První poločas byl z naší strany parádní. Hra měla konečně parametry z podzimu. Hráli jsme přesně to, co jsme chtěli - náběhy do křídel, centry na útočníky, vzadu rychlá a důrazná obrana. Výsledkem byly tři góly - Zoubek, Cibulka, Miklas. Konkrétně David Zoubek mohl dát ještě další dva ze samostatných nájezdů. V druhém poločase už to bylo slabší, trochu nám došly síly po prvním poločase a uspokojení ze stavu 3:0 taky udělalo své. Pouzar krásnou brankou snížil, ale ostatní akce Rudolfova jsem zvládli ubránit. Nakonec ještě po přihrávce od dorostence Koutského skóroval neskutečným bodlem Krýsl. Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Cíl je teď uhrát 4 body ze dvou zbývajících zápasů - v Jankově a doma s Hlubokou. Pak by se dala sezóna hodnotit jako velmi úspěšná.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] (58. J. Krýsl [-] ) , T. Hajdušek [-] , P. Krejsa [-] , L. Černý [-] , L. Horejš [-] - R. Náhlík [-] (25. J. Miklas [-] ) , K. Cibulka [-] , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] (69. F. Funda [-] ) - D. Zoubek [-] (88. O. Koutský [-] )

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Tyrpák [-] , M. Pomeje [-] , O. Hajný [-] , J. Novotný [-] - D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] , P. Čmelík [-] - V. Baščevan [-] , R. Pouzar [-] , J. Sukdol [-] (77. V. Dvořák [-] )

ŽK: 10. Š. Prokeš , 76. J. Sukdol .
Místo: Katovice. Počet diváků: 165. Rozhodčí: Jarolím Jiří - KLÁTIL Michal, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.