3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč si doma poradila s Pískem


Branky


0

V souboji sousedů v tabulce uspěla domácí Želeč, která proti mladému píseckému týmu vstřelila tři branky a díky součtu 38 bodů by měla být definitivně zachráněna. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek aktivnější, ale gól vstřelili domácí

Želeč minulé kolo podlehlo na hřišti Dačic, i přesto, že v utkání dokázalo vstřelit čtyři góly. Tři jim ovšem kvůli ofsajdům nebyly uznány. Nutno říci, že hněv hráčů byl minimálně u jedné situace na místě.

Písek si před týdnem poradil s Katovicemi a to vrylo mladíkům rezervy třetiligového týmu optimismus do žil.

Želečtí hráči si moc dobře uvědomovali, že pokud zvládnou tento zápas, pak se posunou před svého soupeře a navíc by se i definitivně měli zachránit. Hosté přijeli v dobrém rozpoložení a první minuty na hřišti jim patřily. V gól je však přeměnit nedokázaly a tak přišel trest. Ve 41. minutě vykopával brankář Hovorka, míč si důrazem vybojoval Holub a pro překvapení brankáře Písku zakončil. Hněv stopera hostů byl zbytečný, gól byl uznán a Želeč šla do kabin s vedením 1:0.

 

 

Želeč druhý poločas jasně ovládla

Druhý poločas se hrál dle not dirigenta Lukáče, jenž své svěřence vedl ve víru výhry. V 57. minutě se vedení navýšilo. Novotný zatáhl míč po straně, předal na velké vápno Kukučkovi a ten střelou z první poslal míč utěšeně k tyči.

V 75. minutě proměnil nájezd na brankáře Písku Novotný a pečetil tak jasnou výhru domácích v poměru 3:0.

 

Želeč se díky výhře dostala na osmé místo a od sedmé Hluboké ji dělí pouze dva body. Písek je devátý, dva body za Želčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Martin Petr (hráč): V první půli byli hosté o poznání lepší a nás výrazně podržel brankář Hovorka. Ale i přesto jsme šli do kabin s vedením 1:0, když se dokázal trefit Jirka Holub. Druhá půle už byla v naší režii a dvěma góly jsme výhru jen potvrdili. Písek k nám přijel s mladým týmem a já jsem moc rád, že jsme zápas dokázali ovládnout a získat důležité tři body.

FC Písek B
Petr Listopad (hráč): Do zápasu jsme vstoupili dobře a vypracovali jsme si gólové příležitosti. Bohužel ani jednu jsme nedokázali proměnit. A tak přišel zákonitě trest. Domácí vstřelili těsně před poločasem gól a tím zápas rozhodli. Ve druhém poločase to od nás byl nepohledný výkon plný nepřesností. V příštím kole hostíme vedoucí tým soutěže a budeme si chtít napravit reputaci.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] (85. P. Kubatý [-] ) , D. Pavličko [-] , J. Holub [-] , P. Janošík [-] (53. M. Šindelář [-] ) , M. Petr [-] , O. Stránský [-] - L. Kordina [-] , T. Kukučka [-] , M. Brůžek [-] (80. M. Kavan [-] ) - R. Novotný [-]

FC Písek B
D. Přibyl [-] - P. Novotný [-] , D. Pichlík [-] , M. Novotný [-] - M. Štětina [-] (75. D. Buchtele [-] ) , D. Šourek [-] (63. O. Fedorkiv [-] ) , M. Hájek [-] , L. Zborník [-] , R. Kočí [-] , P. Listopad [-] - P. Keclík [-]

ŽK: 45. V. Podroužek - 41. P. Listopad , 41. D. Pichlík .
Místo: Želeč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tupý Petr - HERZOG Radek, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.