0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 12:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov si nejtěsnějším rozdílem poradil s Veselím


Branky


0

Rudolfov na hřišti Veselí nad Lužnicí potvrdil roli favorita a hodně promlouvá do bojů o třetí místo. Veselí s favoritem dlouho drželo krok, ale jedno zaváhání obrany a náběh Baščevana znamenalo další těsnou prohru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas diváky nebavil

Veselí opět herně nezklamalo, ale ani tentokrát nedokázalo doma zvítězit. Je tak stále jediným celkem, kterému se za celou sezónu nepodařilo doma naplno bodovat. Rudolfov je naopak letos synonymum k výborně domácí hře. Venku to ovšem mírně skřípe a to trenéru Otu Matoušovi přidělává vrásky na čele.

V sobotní poledne se začalo v mírnějším tempu a ani jeden tým se nehnal příliš dopředu. Šance se sice objevily na obou stranách, ale skóre se v prvním poločase neměnilo. Přibližně stovka diváků nemohla být zápase uchvácena.

 

Zápas rozhodl závěr zápasu a Baščevanův gól

Do druhé půle vstoupili s větší touhou po bodech hosté, ale po prvních pár minutách hra opět spadla do vyrovnaného stavu a dlouho to vypadalo, že úvodní duel 26. kola skončí bezbrankovou remízou. V 84. minutě však hosté zahrávali přímý kop, Hrbáč posunul míč vedle sebe na volného spoluhráče, od něhož přišel krásný centr do vápna, jenž prošel až na zadní tyč, kde obrana zapomněla na zcela volného Baščevana a ten pro překvapení domácích zakončil do sítě.

Tato trestuhodná chyba stála domácí další body.

Rudolfov získal důležité tři body, které potřebuje v boji o třetí místo, které je stále ve hře. Veselí se po další výhře Prachatic dostalo na poslední místo.

 

Perštát v dalším kole přivítá na domácím hřišti Osek a půjde tak o přímý souboj dvou konkurentů z horní části tabulky. Veselí čeká utkání v podzámčí. Tým z Hluboké hraje momentálně s dekou, tudíž Veselí nepojede bez šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Daněk (hráč): Do utkání jsme vstoupili dobře a prvních třicet minut jsme byli lepším týmem. Poté jsme polevili a byli jsme rádi, že se do kabin šlo za nerozhodného stavu. Druhý poločas byl vyrovnaný, Rudolfov měl možná něco víc ze hry, ale šance nebyly na ani jedné straně. Rozhodující moment přišel v 85. minutě, kdy hosté zahrály přímý kop, náš stoper centr podběhl a neštěstí bylo na světě.




Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - R. Fischer [-] , M. Čížek [-] , M. Ježek [-] (46. P. Hájek [-] ) , P. Daněk [-] , P. Fukal [-] , A. Hruška [-] , P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] , M. Šachl [-] (74. D. Karták [-] ) , D. Doležal [-] (74. T. Ardamica [-] )

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Tyrpák [-] , M. Pomeje [-] , O. Hajný [-] , J. Novotný [-] - R. Pouzar [-] , Š. Prokeš [-] (82. M. Sládek [-] ) , J. Hrbáč [-] , P. Čmelík [-] - J. Sukdol [-] (46. D. Ryneš [-] ) , V. Baščevan [-] (90. V. Dvořák [-] )

ŽK: 69. D. Doležal , 80. T. Ardamica , 84. J. Lukáš - 61. J. Hrbáč , 62. R. Pouzar .
Místo: Veselí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotalík Petr - SEBERA Filip, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.