0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov dal Sedlici bůra


Branky


17. V. Bürger , 35. T. Smékal , 51. T. Smékal , 59. T. Smékal (p.) , 80. M. Rytíř
0

Přestože v posledních dvou utkáních SK Jankov získal shodně pokaždé tři body, herním projevem zůstal za očekáváním. Tři body chtěli jankovští i ze Sedlice. Jako nadstavbu samozřejmě svou hrou chtěli samotní hráči potěšit nejen opětovnou početnou fanouškovskou základnu, ale také trenéra Ivo Čecha, jenž právě v sobotu slavil pětačtyřicáté narozeniny. A povedlo se. O záchranu bojující Sokol na hosty nestačil a připsal si vysokou porážku 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klid Jankovu dodalo dvoubrankové vedení

Že budou hosté v Sedlici dominovat, bylo jasné od samotného začátku. Nejprve však museli přežít šanci Davida Dumského v desáté vteřině, který se po zaváhání Pancíře dostal do střelecké pozice, ovšem Komárkovu branku přestřelil. A poté již otěže zápasu převzal Jankov. Ve 3.minutě vystrašil domácího gólmana Milana Budoše nepovedeným centrem Marek Pancíř, z jehož kopaček doputoval míč s Budošovým přispěním na břevno domácí branky. V prvních pěti minutách zahrávali hosté čtyři rohové kopy. Nejvážnější zakončení z nich měl František Lošek, který však hlavičkoval nad branku. V minulém kole s Čimelicemi vyšel poprvé na jaře střelecky naprázdno nejlepší kanonýr soutěže Tomáš Smékal, který se Sedlici připomněl v 8.minutě, kdy z úhlu provětral Budoše. V 11.minutě posadil Milan Boček rohový kop na hlavu Martina Řezníčka, který ovšem v těžké pozici nezamířil přesně. Hosté svůj povedený vstup do střetnutí podpořili i gólově, a to v 18.minutě. Po akci Rytíře se Smékalem si prohodil Vojtěch Bürger míč mezi dvěma zadáky a tvrdou střelou propálil Milana Budoše - 0:1. Vstřelená branka hosty uklidnila a tlak vedoucího celku tabulky polevil. Jenže ve 34.minutě po Zajícově standartní situaci předvedl své schopnosti Tomáš Smékal, který si v pokutovém území našel centrovaný balón a hlavou ho neomylně poslal za Budošova záda - 0:2. Tentýž hráč to zkoušel proti mladému sedmnáctiletému gólmanovi znovu ve 40.minutě, tentokrát však Budoše nepřekonal. První a také jediná střela Sedlice na branku soupeře přišla v 42.minutě. Na svědomí jí měl Václav Šrámek, který z uctivé vzdálenosti mířil pod břevno, ale Jan Komárek se zaskočit nenechal.

 

Smékal dovršil hattrick

Nástup do druhého poločasu byl ze strany domácího týmu mnohem agresivnější a povedenější. Přestože proti nim stál velmi kvalitní soupeř, navíc podporován skvělými fanoušky, v boji o záchranu potřebuje Sokol body jako sůl. Úvodních pět minut odehráli domácí fotbalisté velmi dobře, takřka na útočné polovině, avšak v 50.minutě si sami zasadili hřebíček do rakve. Tomáš Smékal unikl po pravé straně, jeho střílenou nabídku před branku si domácí kapitán Zdeněk Mikeš srazil do vlastní sítě a tím pádem celé utkání rozhodl - 0:3. Domácímu týmu nešla upřít snaha, především bratři Šrámkové bojovali do samotného hvizdu rozhodčího, ale proti dobře hrajícímu Jankovu neměli nárok. A v 57.minutě bylo s domácími ještě hůře. Svojí vlastní chybu uvnitř pokutového území zachraňoval Mikeš faulem na Smékala a na světě byla jasná penalta.Tomáš Smékal ji v pohodě proměnil a připsal si již dvaadvacátou trefu v sezoně. Neohroženě tak míří za prvenstvím v tabulce krále střelců hned ve své první kompletní sezóně v krajském přeboru! Na další šance se muselo čekat až do závěru střetnutí. V 79.minutě se předvedli Martin Rytíř s Milanem Budošem. Prvně jmenovaný pálil do šibenice, druhý neméně skvělým zákrokem vytáhl míč na rohový kop. V 81.minutě přesto Budoš kapituloval popáté, když parádním zákrokem vychytal únik Smékala, ale na dorážku Martina Rytíře již nestačil - 0:5. Do konce zápasu se Milan Budoš blýskl ještě dvěma zákroky z kategorie vynikajících. V obou případech připravil o gólovou radost střídajícího Jana Šebelku. V 82.minutě vyrazil tvrdou střelu směřující do horní poloviny branky, dvě minuty před koncem zase zázračně nohou vykopl umístěnou střelu k tyči. I přes tyto skvělé zákroky inkasovala Sedlice pět branek, na podzim v Jankově to bylo ještě o dvě více. Tým sobotního oslavence Ivo Čecha vede KP už o devět bodů a pět kol před koncem má na dosah zopakování jedenáct let starého historického úspěchu!

 

Zdroj: skjankov.cz



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Budoš [-] - M. Valta [-] (54. F. Chytka [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Obleser [-] , M. Čapek [-] , J. Čabrádek [-] - V. Šrámek [-] , D. Dumský [-] (77. D. Ludvík [-] ) , J. Němec [-] - M. Škulina [-] , Z. Mikeš [-] (67. J. Hrubý [-] )

SK Jankov
J. Komárek [-] - J. Zajíc [-] , M. Řezníček [-] (74. M. Popelka [-] ) , F. Lošek [-] - V. Bürger [-] , D. Maršán [-] , M. Boček [-] (57. V. Jirkovský [-] ) , M. Pancíř [-] (38. M. Šulc [-] ) , L. Voráček [-] (67. J. Šebelka [-] ) - T. Smékal [-] (82. M. Maurer [-] ) , M. Rytíř [-] -

ŽK: 41. V. Bürger , 74. M. Šulc .
Místo: Sedlice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šafránek Petr - REITINGER Jiří, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.