Olešník potvrdil roli favorita a porazil Veselí


Branky


0

Olešník se proti předposlednímu týmu tabulky natrápil, ale po zásluze nakonec získal všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup do utkání, poté nuda ...

Do Olešníku přijelo Veselí nad Lužnicí, které ač se herně zvedlo oproti podzimní části, body stále chybí a momentálních jich má dvanáct, což stačí pouze na předposlední příčku, deset bodů za nejbližšími Dražicemi. Olešník vstupoval do zápasu v dobrém rozpoložení, neboť dokázal remizovat v Katovicích a vyhrát v Soběslavi, což jsou týmy okupující stupně vítězů. Jedinou kaňkou pro trenéra Borového byla absence Lukáše Dudka, který musel kvůli zlomenému nosu pozorovat své spoluhráče z tribuny.

Do utkání dle předpokladů vstoupili aktivněji domácí hráči. Už v 11. minutě se dostali do vedení. Červenka vybojoval míč, posunul jej na Martina Šímu, který nacentroval přesně mezi vápna a Petr Stejskal se nemýlil. Po vedoucím gólu se hra mírně uklidnila a k nelibosti všech diváků i znepřesnila. Chyba střídala chybu až z toho chvílemi bolely oči.

Hosté vyrovnali, domácí ale rychle zareagovali

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako většina času v první půli. Hře scházel spád a vyšší kvalita přihrávek. Hostům se navíc podařilo vyrovnat. V 63. minutě si nerozuměla defenziva Olešníka včele s brankářem Jirkalem, čehož využil rychlonohý Fischer a chytrým obloučkem překonal vyběhnuvšího brankáře domácích. Z vyrovnání se Veselí radovalo jen chvilku. Jirkovský vymyslel skvělou ulici pro Stejskala, který si s nabídnutou možností dokázal poradit a poslal svůj tým opět do vedení. Dokázal tak střelecky nahradit zraněného Dudka.

Stejný hráč měl v dalších minutách šanci na hattrick, ale proti byla obrana Veselí.

Olešník tak získal povinné tři body a momentálně se nachází ve skvělé formě. V příštím týdnu zajíždí Olešník na hřiště Oseku, jedná se tak o souboj dvou celků, kterým se na jaře nebývale daří.

 

Veselí čeká náročný boj na hřišti třetí Soběslavi. 



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek: Chtěli jsme navázat na venkovní body a potvrdit je doma s Veselím.Začátek byl v naší režii a šli jsme zaslouženě do vedení. Potom byla hra nepřesná a hodně se chybovalo. Druhý poločas měl stejný obrázek, jako druhá polovina první půle. Olešník hodně kazil a Veselí toho dokázalo využít a srovnat. Odpověď přišla za pár minut a Stejskal druhým gólem rozhodl o naší výhře. V závěru jsme měli i několik možností rozhodnout z brejků, ale v předfinální a finální fázi, chybělo více přesnosti. Důležité tři body, ale zůstaly doma.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý:



Místo: Olešník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vican Miroslav - KLÁTIL Michal, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.