1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:15

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dačice po dobrém výkonu vezou bod z Čimelic


Branky


0

Dačičtí dokázaly zabodovat v Čimelicích, když se prosadili Hegenbart a Jindra. Hosté si tak nenechali utéct svého soupeře na rozdíl více bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky se prosadily v první půli dvakrát ...

Dačice přijely do Čimelic s cílem bodovat a to se jim podařilo. Kvůli nemoci chyběl brankář Tomáš Ferdan, pracovní vytížení nedovolilo přijet dalším čtyřem hráčům. Na lavičce zůstal pouze Jiří Nosek. Čimelice nastoupily v plné palbě a chtěly navázat na vydařený vstup do jarní části soutěže.

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se brzy ujali vedení. Vybojovali balon na vlastní půlce, Točík velmi šikovně prošel středem hřiště, naservíroval na zlatém podnose Jindrovi a ten uplatnil svou flegmatickou náturu a pohodlně dopravil míč do sítě. Domácí se poté více otrkali a začali hrozit po křídelních prostorech. Po jednom z centru se také dočkali vyrovnání. Štastný po levé straně zatáhl míč, který se dostal přes střed až na druhou stranu na Noska, jenž trefil pouze břevno, ale připravený na dorážku byl Václav Hegenbart, který dokázal trefit míč tak šikovně, že se odrazil o zem a kopštrosem zapadl do brány.

Od 20. minuty hráli zejména hostující hráči, kteří drželi míč na svých kopačkách a diktovali tempo hry. Jak již bylo řečeno, Čimelice nestále nakopávaly míče na lajny a pouze odtud dokázaly držet s Dačicemi krok. Po půl hodině hry se do střely opřel Jindra a jen těsně překopl bránu. Od této chvíle se brankaři spíše utápěli v nudě. Hrálo se mezi vápny a šance na programu poločasu chyběly.

 

Podobný obraz půle druhé ...

Do druhé půle se vstupovalo s podobným taktickým obrazem. Dačice se snažily hrát kombinační fotbal, načež domácí využívali dlouhých míčů do krajních prostor.

Až poslední desetiminutovku se do tlaku dostaly i hráči Čimelic, kteří více a více tlačili hosty okolo vápna. Do šancí se tak dostávali hlavně hráči z druhé vlny, kteří však nedokázali zakončit přesně. Utkání tak asi po zásluze skončilo remízou. Dačicím se tak podařilo přibrzdit rozjetou mašinu.

 

Centropen se v dalším kole utká doma v důležitém utkání se Sedlicemi. Čimelice zajíždí na půdu trápícího se Písku „B“. 

 

foto: Milan Točík



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Martin Toman: Hráli jsme od první minuty tak, jak jsme chtěli. Jen mi začíná trošku vadit styl, jakým se týmy KP prezentují. Jsou to samé nákopy a nemyslím si, že se na to pěkně dívá. Na tento bod chceme navázat i doma se Sedlicemi, což je pro nás také velmi důležité utkání.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - M. Němec [-] , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] , R. Převrátil [-] - M. Nekl [-] , V. Nosek [-] (86. T. Froněk [-] ) , T. Rambous [-] , F. Šťastný [-] - V. Hegenbart [-] , P. Pávec [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - H. Brandl [-] , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-] , D. Vacuška [-] - M. Krtek [-] , D. Točík [-] , M. Šimánek [-] , T. Jindra [-] , M. Janák [-] - M. Toman [-] (82. J. Nosek [-] )

ŽK: 75. R. Převrátil - 73. P. Celý .
Místo: Čimelice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Petr - KOTALÍK Petr, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.