0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice nezaváhaly a pohodlně vyhrály


Branky


10. P. Hovorka , 21. M. Repa , 90. K. Cibulka
0

Katovice se opět dostávají na vítěznou vlnu, trápící se Sedlici dokázaly zdolat o tři branky. Zápas hosté kontrolovali od prvních minut a po zásluze si vezou ze Sedlic tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice se rychle ujaly vedení

Katovice přijely k derby v roli jasného favorita. Vždyť Sedlice dokázaly získat v jarní části pouze tři body za výhru doma s Hlubokou, jinak v dalších třech zápasech prohrály a ne-jinak tomu bylo i tentokrát. Katovice potřebovaly nutně vyhrát, neboť dvě ztráty na začátku jarní části jsou v boji o postup do divize hodně.

V bráně domácích se objevil nezkušený sedmnáctiletý Milan Budoš, který tak bude náhradou za dlouho distancovaného Vančáta. Na lavičce nechal o skoro třicet let staršího kolegu Josefa Kahovce. Na střídačce byl dokonce připravený i letos padesátilý trenér Jiří Slabý.

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a zejména tvořivý Repa byl vidět. Na začátku zápasu se nedokázal ještě trefit, ale jeho čas měl teprve přijít.

V desáté minutě se skóre měnilo poprvé. Repa kopl rohový kop, na který si naběhl důrazný Hovorka a usměrnil míč do sítě. Ve 21. minutě zvýšili hosté na rozdíl dvou branek. Úspěšným střelcem se stal Michal Repa. Po tomto gólu hra spadla spíše do průměru a o zajímavé šance divák příliš nezavadil.

Zvýšená aktivita domácích ve druhé půli

Ve druhém poločase ukázali domácí, že i oni fotbal hrát nezapomněli a hráli aktivněji, než v první části. Nicméně, ani přes určitou snahu se k přímému ohrožení katovické svatyně nedostali. V závěrečných minutách si hostující tým začal hru užívat, nejspíš díky vidině dalších tří bodů. V 90. minutě si hosté měnili balon na jeden dotek tak dlouho, až ho dokázali dopravit do sítě potřetí. Autorem branky se stal Karel Cibulka.

 

Katovice v příštím kole přivítají ve šlágru kola třetí Soběslav. Sedlice zajíždí na půdu Dačic, kde v konečném součtu může jít o tzv. zápas o šest bodů. Centropen je navíc ve větší herní pohodě, když doma za dva zápasy vstřelil 7 branek a získal 6 bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek: Myslím, že celý zápas jsme kromě dvaceti minut v druhé půli, měli pevně v rukou. Konečně se nám podařilo dát rychlou branku, kdy si po rohu naběhl na první tyč Hovorka a nechytatelně vsítil. Pak jsme kontrolovali hru a snažili se i na nepříliš kvalitním trávníků rozebrat domácí kombinačně, což se nám docela dařilo. Těžkou premiéru tak zažíval sedlický novic v brance, kterému do poločasu skončila za zády ještě střela Repy. Ale těch gólů mohlo a mělo být víc. V druhé půli jsme se od 65.minuty zbytečně přizpůsobili hře domácích, kteří z rozehrávky zcela vynechávali zálohu, a byla z toho vysoká hra nízké úrovně a dva samostatné fotbaly obran proti útokům. Což nedokážu pochopit, za stavu 2:0 už bychom měli být dost zkušení a buď navyšovat skóre z brejků nebo naopak uklidnit hru jejím roztažením do stran. To musíme zlepšit. Všechny nákopy domácích do našeho vápna po basketbalových faulech jsme ale ustáli a přidali ještě třetí gól, kdy mozkem pěkné kombinace byl "děděk" Kuncl (smích).



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Budoš [-] - M. Valta [-] , M. Šrámek [-] , J. Obleser [-] (17. J. Hrubý [-] ) , J. Čabrádek [-] , M. Čapek [-] - M. Běloušek [-] , D. Dumský [-] , J. Němec [-] , F. Chytka [-] (87. D. Ludvík [-] ) - Z. Mikeš [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , T. Hajdušek [-] , P. Krejsa [-] , L. Černý [-] - J. Miklas [-] (78. P. Kuncl [-] ) , K. Cibulka [-] , P. Rejšek [-] (46. L. Blatský [-] ) , M. Repa [-] - D. Zoubek [-] (68. J. Krýsl [-] ) , P. Hovorka [-] (90. O. Koutský [-] )

ŽK: 82. M. Čapek - 54. M. Repa , 72. T. Hajdušek .
Místo: Sedlice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mach Jan - REITINGER Jiří, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.