0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 14:00

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice pokračují v euforii, Sedlici porazily 3:0


Branky


0

Čimelice na jaře válí. Jejich konto čítá už deset bodů a z hry o sestup se rázem dostávají do klidného středu tabulky. Naposledy to odnesly Sedlice, které nastoupili bez distancovaného brankáře Vančáta (šest zápasů natvrdo). Mezi třemi tyčemi se objevil již 46 letý Josef Kahovec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čimelice vedly, Sedlice však hrála

V zápase Sedlice – Čimelice se udál jeden velký comeback. Do brány se postavil za dva měsíce 47 letý brankář Josef Kaloha, kdysi hráč Oseku, poté Sedlic. Událo se tak kvůli distancovanému Milanu Vančátovi, jenž dostal do vedení soutěže zákaz na šest zápasů (o jeho provinění si můžete přečíst v reportu z minulého kola).

Čimelice na půdu Sedlic přijeli v roli favorita, i přesto, že v tabulce se nachází o stupínek níže. Hráči kouče Jana Růžičky patří k nejlepším týmům v jarní části. Minulé kolo dokázali porazit i do té chvíle první Katovice.

Hosté se díky dobrému vstupu do zápasu ujali vedení zásluhou Nekla. Vedení se jim ovšem mohlo zhroutit, jelikož i domácí ukazovali, že se s nimi musí nadále počítat a předváděli do konce poločasu disciplinovaný výkon. Gólu se však nedočkali.

Pávec zlomil domácí snahu

Ve druhém poločase se přesně k tyči trefil technicky vyspělý Pávec a výsledek tři ku nule pečetil na konci utkání Hegenbart, jenž podruhé v řadě je zařazen do sestavy kola, protože se stává tahounem mužstva.

Sedlice se i nadále výsledkově trápí a z klidných vod se dostává do mírných potíží. Příští týden se trenér Slabý bude snažit naordinovat vítěznou taktiku, proti sobě však bude mít jednoho z nejlepších možných soupeřů, tým Katovic.

 

Čimeli odstartují jednadvacáté kolo krajského přeboru sobotním dopoledním utkáním proti dalekým Dačicím.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
J. Kahovec [-] - M. Valta [-] , M. Šrámek [-] , J. Obleser [-] , J. Čabrádek [-] - M. Běloušek [-] , D. Dumský [-] , V. Šrámek [-] , J. Němec [-] (66. M. Čapek [-] ) , F. Chytka [-] (82. J. Hrubý [-] ) - Z. Mikeš [-] -

SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - R. Převrátil [-] , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] - V. Nosek [-] (68. L. Hlavín [-] ) , F. Šťastný [-] (77. J. Petráš [-] ) , M. Nekl [-] , T. Rambous [-] - V. Hegenbart [-] , P. Pávec [-] (88. T. Froněk [-] )

ŽK: 46. M. Šrámek , 89. J. Čabrádek - 60. M. Němec .
Místo: Sedlice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETERKA Marek - MACKO Pavel, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.