Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jankov porazil Osek a tabulku vede o tři body


Branky


0

Jankov chtěl co nejlépe zareagovat na ztrátu Katovic. To se mu povedlo nejlepším možným způsobem, když porazil Osek vysoko 4:0. Největší zásluhu na tom má bezesporu střelec hattricku Tomáš Smékal. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do rychlého vedení

Na jaře velmi produktivní Osek dorazil do jankovské Precis arény k utkání 20.kola krajského přeboru bez Cardy a Mrkvičky, ovšem s touhou pokusit se obrat o body aktuálního lídra tabulky. Jenže zůstalo jen u touhy. Domácí, s chutí hrající tým byl jasně lepší a po zásluze zvítězil. Navíc předvedl kvalitní vyspělý výkon a herním projevem potěšil domácí publikum. Připsal si čtvrtou jarní výhru a udržel tak vedoucí postavení v tabulce!    

Domácímu týmu určitě pomohl rychle vstřelený gól. Již ve 3.minutě si našel Voráčkův rohový kop v pokutovém území Tomáš Smékal a hlavou rozradostnil téměř dvě stovky přihlížejících diváků. Prvních dvacet minut se hrálo v podstatě na jednu branku a jankovští si vytvořili několik velice dobrých příležitostí. V 5.minutě po zaváhání provizorního stopera Blažečky měl šanci z kategorie tutových Jan Šebelka, avšak branku trestuhodně přestřelil. V 12.minutě po Zajícově akci přetlačil bránícího protihráče Smékal, jenže tentokráte nezamířil přesně. Přesněji mířil o dvě minuty později po Šebelkově rohu hlavičkující Vojtěch Bürger, k jeho smůle však jen do míst, kde byl připravený gólman Jiří Chaluš. V 21.minutě zkoušel přidat další gól Tomáš Smékal z přímého kopu, ale zamířil pouze do zdi. Výrazně povedenějším pokusem se prezentoval o chvilku později Vojtěch Bürger, nejlepší hráč dobře šlapacího stroje, Jiří Chaluš se však natáhl a krásnou střelu konečkami prstů vytáhl na rohový kop. Jankov druhou trefu nepřidal, navíc i jeho tlak opadl a poločas tak skončil těsným vedením týmu Ivo Čecha.

 

 

Smékal završil hattrick

Po příchodu z kabin do druhé půle si Jankov znovu vytvořil velký tlak. A z toho vyplynuly další šance. V 49.minutě přetlačil Smékal v pokutovém území Blažečku, na Chaluše ale nevyzrál. Gólman Oseka držel naděje svého týmu i v 52.minutě, kdy reflexivním zákrokem zlikvidoval obrovskou šanci Lukáše Voráčka. Po následném rohu hlavičkoval těsně vedle Tomáš Smékal. Blízko blizoučko byl Jankov druhé vstřelené brance v 62.minutě, jenže míč z Řezníčkovy kopačky putoval pouze do tyče Chalušovy branky. Za další dvě minuty tvrdě fauloval Jan Schánělec uprostřed hřiště Bürgera, obdržel žlutou kartu, ovšem byla už druhá, a tak musel osecký středopolař předčasně opustit hrací trávník. Přesilovku Jankov využil po pěti minutách. Centr Fajtla a následnou Bürgerovu hlavičku stačil ještě dalším skvělým zákrokem chytit Chaluš, ale na dorážku byl už i on krátký - 2:0. Dvě minuty poté po hezké kombinaci Voráčka a Bürgera zakončoval do Chaluše Smékal, dorážejícímu Šebelkovi podruhé v utkání chybělo v zakončení více klidu. Tlak domácích byl velký, což dokazuje statistika střeleckých pokusů. Devatenáct jankovských proti jedinému oseckému je na souboj prvního týmu s pátým opravdu velký rozdíl. A velký rozdíl byl nakonec i ve skóre. V 80.minutě poslal nadejchaný balónek za obranu Marek Pancíř, tam už byl rozběhnutý a sólový nájezd na Chaluše proměnil tak, jak se na nejlepšího střelce soutěže sluší a patří. Střelou k tyči zkompletoval hattrick, ve čtvrtém jarním duelu vstřelil už šestý gól, celkově sedmnáctý a chvíli nato si při střídání užil aplaus ve stoje bouřícího publika. Pohodu domácího mužstva dokumentovala akce z 87.minuty, kdy se vstříc hostující brance vydala stoperská dvojice František Lošek - Martin Řezníček. Prvně jmenovaný posadil balón svému parťákovi na hlavu, druhý hlavičkou do protipohybu Chaluše uzavřel střelecký účet zápasu - 4:0.

 

Zdroj: skjankov.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Martin Carda: Do Jankova jsme jeli bez pěti hráčů základní sestavy, ale i tak jsme přijeli s cílem co nejvíce domácí potrápit. To se nám dařilo bohužel jen první půli, v druhé půli po vyloučení Honzy Schánělce se naše hra rozpadla a 4 góly v naší síti vzhledem k některým zázračným zákrokům gólmana Chaluše můžeme hodnotit ještě kladně. Někteří mí spoluhráči dokonce odehráli svůj vůbec první zápas v základní sestavě v krajském přeboru, takže velmi ostrý start do nejvyšší krajské soutěže, neboť soupeřem nám byl zřejmě nejlepší krajský tým. Soupeři gratuluji a my se z toho musíme otřepat a hlavně se nám musí do dalších zápasů uzdravit všichni marodi.



Sestavy


SK Jankov
L. Hejníček [-] - F. Lošek [-] , M. Řezníček [-] , J. Zajíc [-] (77. M. Šulc [-] ) , L. Fajtl [-] - V. Bürger [-] , L. Voráček [-] (88. M. Maurer [-] ) , D. Maršán [-] , J. Šebelka [-] (71. M. Boček [-] ) , M. Pancíř [-] (81. M. Rytíř [-] ) - T. Smékal [-] (85. V. Jirkovský [-] )

TJ Osek
J. Chaluš [-] - J. Kovárna [-] , K. Maroušek [-] , J. Michálek [-] , J. Baloušek [-] - I. Hanák [-] , L. Blažečka [-] , J. Schánělec [-] , S. Hosnedl [-] - J. Novák [-] (71. T. Hromek [-] ) , V. Uher [-] -

ŽK: 76. T. Smékal - 43. J. Schánělec , 60. V. Uher . ČK: 64. J. Schánělec .
Místo: Jankov. Počet diváků: 188. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - REITINGER Jiří, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.