1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice neudržely vedení a s Veselím ztratily


Branky


0

Dražice se dostaly do nelichotivé situace. S devatenácti body jsou třetí od konce a střed tabulky se začíná mírně vzdalovat, protože jak Dačice, tak Želeč vyhrály. Veselí i nadále ukazuje zlepšení a touhu po více bodech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kromka poslal domácí do vedení

Souboj čtrnáctého a patnáctého týmu krajské tabulky nesliboval příliš velkou fotbalovou hitparádu. A tyto spekulace se bohužel pro přihlížející diváky splnily. Hra připomínala spíše zápasy nižší soutěže, avšak kvalita hry byla zastoupena velkou bojovností obou celků.

Dražice se pomalu propadají, jelikož týmy z nejbližších míst začínají bodovat a Dražice, bývalý suverén krajského přeboru stagnuje. Nyní k tomu tým Miloše Veselého měl jedinečnou možnost. Doma přivítal Veselí, které je se sestupem do nižší soutěže už takřka smířeno.

První poločas nabídl jednu branku, když se ve 31. minutě dostal k odraženému míči zkušený Kromka a dokázal překonat brankáře Plachého.

Lukáš dokázal vyrovnat

Hosté vstoupili do druhé půle s cílem utkání minimálně zremizovat a to se jim nakonec také povedlo. Domácí nedokázali držet míč a dost často se uchylovali až ke zbytečným nakopávaným míčům. To Veselí samozřejmě vyhovovalo, jelikož vysoký Horka sám také nezmůže vše.

V 64. minutě tak zákonitě přišel trest, když se dokázal prosadit Jindřich Lukáš, nejlepší hráč zápasu.

Do konce utkání už se nic dramatického neudálo a Veselí si z Dražic veze zasloužený bod. „Vzhledem k zápasu je bod zasloužený pro obě strany,“ komentoval po zápase stoper hostů Petr Koktavý. Bod je však pro oba týmy spíše ztrátou, protože v boji o záchranu se počítají hlavně výhry.

 

Dražice zajíždí k dalšímu zápasu do Oseku, který byl v posledním utkání oslaben o pět hráčů základní sestavy. Veselí bude doma chtít potvrdit zlepšující se výkonnost a porazit Prachatice.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý: Byl to zápas plný osobních soubojů a nakopávaných balonů hlavně ze strany domácích. Gol jsme dostali po rohu, kdy se nešťastně odrazil míč přímo před branku. Naštěstí jsme přidali a ve druhým poločase se povedlo vyrovnat. Domácí dlouhý míče se nám povedlo ubránit. Bod zasloužený pro oba týmy.



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - T. Hořejší [-] , R. Fořt [-] - T. Bareš [-] , L. Stuchlík [-] - J. Kromka [-] , I. Kloc [-] , R. Valášek [-] , M. Horka [-] , K. Novotný [-] (75. P. Novotný [-] ) , T. Vakoč [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - P. Fukal [-] , P. Koktavý [-] , M. Šachl [-] , M. Čížek [-] - R. Fischer [-] , J. Lukáš [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Daněk [-] (46. D. Karták [-] ) - D. Fichtner [-] , M. Ježek [-] -

ŽK: 23. L. Stuchlík , 83. R. Fořt , 89. T. Bareš - 28. P. Daněk , 77. J. Lukáš , 88. P. Fukal .
Místo: Dražice. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - DUNOVSKÝ Karel, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.