2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek doma opět vyhrál, Želči se nedaří


Branky


51. S. Hosnedl , 84. V. Uher
0

Osek po výhře nad Želčí okupuje čtvrté místo a na jaře patří k nejlepším týmům. V domácím prostředí ani napodruhé neinkasoval. Želeč na jaře získala pouze jeden bod a nevypadá to s nimi nikterak růžově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačický trenér Roman Bujdák si v prvním jarním kole hodně stěžoval na hrací plochu, která v Oseku je. Bohužel se jeho názor setkal s vlnou nevole ze strany domácích. Pravda však je taková, že ani po čtrnácti dnech není povrch hřiště dobrý a pro kombinační fotbal téměř nemožný. Znát to bylo i v zápase Oseku s Želčí, kde zejména první poločas diváci na tribunách moc krásných fotbalových momentů neviděli. Hrálo se mezi vápny a téměř bez ohrožení branky.

Po přestávce byl aktivnější domácí tým, který se svou taktikou lépe srovnal s hrací plochou a začal z toho prosperovat. Uher poskytl balon Hosnedlovi, jenž už po sedmi minutách druhého poločasu otevřel skóre. Osek byl i nadále lepší, ale byla to spíše převaha platonická, která v gólové příležitosti příliš nevedl.

Zlom nastal v 84. minutě, kdy se dokázal prosadit Vladimír Uher, který se tak trefil popáté ve třech zápasech a jako jediný hráč krajského přeboru se prosadil ve všech jarních zápasech. Jeho střeleckou potenci si na začátku kalendářního roku přál jeho spoluhráč Martin Carda, jemuž se toto přání perfektně plní.

 

Osek získal na jaře již sedm bodů a rázem se řadí mezi černé koně, které mohou bojovat i o pozice na bedně. Želeč výsledkově stagnuje a vypadá to, že jaro bude pro svěřence trenéra Romana Lukáče velmi náročné. Napravit to mohou příští kolo doma s Rudolfovem. Osek jede na půdu vedoucího Jankova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda: S vědomím velké důležitosti tohoto střetnutí vstoupili oba týmy do utkání s viditelnou opatrností. Domácí se chtěli posunout do horní poloviny tabulky a hosté přijeli urvat nějaké body, které nyní potřebují jako sůl. První poločas nenabídl moc atraktivní podívanou a tak se na góly muselo počkat až do druhého poločasu. Snažili jsme se vycházet ze zabezpečené obrany a minimalizovat počet nebezpečných šancí před vlastní svatyní a tato taktika se ukázala jako velmi účinná. Trpělivě jsme čekali na svou šanci a odměnou nám byl hezký gól svátečního střelce Hosnedla. Zbytek utkání jsme si pohlídali a přidali ještě jednu branku, takže v našem táboře panuje velká spokojenost. Pro nás je to opravdu snový start do jarní fáze soutěže.




Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - J. Baloušek [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] - S. Hosnedl [-] (89. D. Roubín [-] ) , J. Hoch [-] , J. Schánělec [-] , J. Mráz [-] , L. Blažečka [-] - V. Uher [-] , V. Mrkvička [-] (87. Š. Šůs [-] ) -

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , P. Janošík [-] , V. Podroužek [-] (79. P. Kubatý [-] ) - M. Brůžek [-] (56. M. Barteska [-] ) , L. Kordina [-] , T. Kukučka [-] , O. Majer [-] , M. Sokolt [-] - R. Novotný [-]

Místo: Osek. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.