1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice získaly bod, přitom sahaly po třech


Branky


0

Prachatice vstupují do druhé poloviny krajského přeboru více méně s povinností odehrát zbytek soutěže. Ztráta na záchranu je obrovská a jen zázrakem by se stalo, že dříve druholigový tým neopustí krajský přebor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dražice od prvních minut potvrzovaly roli favorita, neboť nebezpečí se valilo především na bránu brankáře Hopfingera. Již v osmé minutě zahodil Stuchlík první vážnější šanci. V minutě desáté se nenápadný pokus Kloce otřel o tyč a dorážející Horka nepotvrdil roli šutéra, když jeho pokus z dorážky skončil vedle svatyně Prachatic.

Koncert zahazování šancí nadále pokračoval. Ve 20. minutě se do míče opřel Kromka, ale jeho pokus byl zblokován mimo branku. O deset minut později se do vzduchu zavěsil Horka, ale ani tentokrát neuspěl. Těsně před koncem poločasu spálil obrovskou šanci Stuchlík, když ho skvěle vychytal Hopfinger. První poločas byl jednoznačně v režii hostujících Dražic, domácím se nedařila kombinace a zdálo se, že je svazuje nervozita. 

Po prvním poločase se zdálo, že je jen otázka krátkého času, kdy hosté rozvlní síť. Ale opak byl pravdou. Domácí se viditelně zmátořili, zlepšili pohyb a mnohem častěji se objevovali jak u míče tak i na polovině soupeře. 

Začátek druhé půle Prachticím sedl náramně. Ve 48. minutě prochladlý brankář Baka podcenil centrovaný míč a Prachatice se rázem dostaly brankou Škopka do vedení, které jim dalo křídla do zbytku zápasu. 

Po hodině hry si domácí vypracovali dvě velké šance, ale ani jedna se nechytla. Zápas měl naprosto odlišný průběh hry, než v prvním poločase. Dražice však zbraně nesložily a nadále se snažily o vyrovnání. Nepodařilo se to Horkovi, ani Hojdarovi. Situaci tak musel zachránit Bareš, který se do míče opřel z dálky a krásnou dělovkou vymetl všechny pavouky z Hopfingerovi brány. 

Utkání skončilo nakonec zaslouženou remízou. 



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - J. Málek [-] , M. Kotrch [-] (80. P. Miesbauer [-] ) , A. Kadlec [-] , J. Rauscher [-] , D. Kováč [-] , B. Pravda [-] (70. R. Osvald [-] ) , T. Ryšánek [-] , J. Šandera [-] , M. Babka [-] , P. Škopek [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - T. Hořejší [-] , R. Fořt [-] (71. K. Novotný [-] ) - L. Stuchlík [-] , T. Bareš [-] - M. Kolář [-] , M. Horka [-] , I. Kloc [-] , J. Kromka [-] , T. Vakoč [-] , M. Hojdar [-]

Místo: Prachatice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dunovský Karel - JAROLÍM Jiří, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.