2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov se natrápil na výhru, přezimuje na druhém místě


Branky


0

V předehrávaném prvním jarním kole krajského přeboru asi nebylo většího favorita, než v utkání druhého Jankova s předposledním Tatranem Prachatice. Přestože se hosté dostali do vedení, Jankov byl po celé utkání jasně lepší a zcela po zásluze výsledek otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po šlágru v Katovicích měli trenéři Jankova obavy, jak jejich svěřenci přistoupí k zápasu s Prachaticemi, kdy se očekávalo "povinné" vítězství. Naštěstí samotní hráči nic nepodcenili, a přestože brzy prohrávali, skvělým výkonem si došli pro tři body. Ačkoliv výsledek vypadá těsně, na hřišti byl Jankov dominantní!

 

Na první vážnější příležitost se v jankovské Precis aréně čekalo do 12.minuty, kdy si roh Mužíka našel v pokutovém území Tomáše Smékala, jenž v dobré pozici netrefil. Hosté odpověděli o minutu později, kdy se po pěkném vysunutí Lukáše Kubáta dostal za obranu Josef Málek, využil nepříliš šťastného vyběhnutí Hejníčka a lobem poslal Tatran do vedení - 0:1. Domácím týmem to neotřáslo a na vyrovnání se čekalo jen deset minut. Na pravé straně velmi dobře hrající Marek Pancíř připravil pozici pro Romana Mužíka, který střelou pod břevno vstřelil svůj třetí gól v sezóně - 1:1. Aktivní hra domácího celku slavila úspěch v podání velké řady šancí. Ve 27.minutě po Mužíkově přihrávce střílel nad branku Lukáš Voráček. Ve 33.minutě po Zajícově centru hlavičkuje Roman Mužík, gólman Hopfinger vyráží na roh. Ve 35.minutě neuspěl hlavičkující Tomáš Smékal, jemuž posadil do tutové příležitosti balón na hlavu znovu Roman Mužík. Za další dvě minuty po akci dvou nejlepších domácích hráčů Pancíře s Mužíkem opět zasahoval Josef Hopfinger. Mladý gólman Tatranu se zaskvěl i v 42.minutě proti další tutovce Tomáše Smékala, jemuž tentokráte nebylo přáno. A když ze střelecké pozice neuspěl znovu ani Roman Mužík, odcházelo se do poločasové přestávky za nerozhodného stavu.

 

Druhý poločas nic zásadního, co se týče dění na hřišti, oproti tomu prvnímu nepřinesl. Domácí fotbalisté byli lepší a ráznými kroky šli za zaslouženým vítězstvím. Tomuto cíli je hodně přiblížil Lukáš Voráček v 55.minutě, kdy elegantní kličkou v pokutovém území zamotal Šanderu a křižnou střelou k tyči skóre otočil - 2:1. O dvě minuty později po akci Bürgera se Zajícem zakončoval Tomáš Smékal, štěstí ale neměl. Domácí chtěli soupeře dorazit, jenže střeleckého štěstí mnoho neměli. Nejlepší střelec týmu Tomáš Smékal se dostal do dalšího zakončení v 60.minutě, po rohu Mužíka ovšem hlavičkoval vedle. Uklidňující třetí branku a svojí druhou v utkání měl na kopačce Lukáš Voráček v 63.minutě po Smékalově přihrávce, jenže šance se zalekl a branku vůbec netrefil. Tatran se do 80.minuty pouze bránil, ale když vycítil šanci, žačal být v posledních deseti minutách nebezpečný. Avšak resultoval z toho pouze přímý kop Matyáše Babky, s nímž si Lukáš Hejníček v domácí brance poradil. Na druhé straně si Hopfinger poradil s hlavičkou Romana Mužíka, a tak se skóre 2:1 již nezměnilo. Ačkoliv výsledek vypadá těsně, dá se říci, že Jankov měl zápas po většinu času pod kontolou.

 

zdroj: skjankov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Petr Maxa: Výsledek sice vypadá těsně a dlouho jsme se na výhru museli natrápit, ale vítězství je naprosto zasloužené a od úvodu utkání jsme byli lepším a aktivnějším týmem, jenž po dobrém zakončení povedeného podzimu prahnul. Hráči si za celý půl rok zaslouží pochvalu.




Sestavy


SK Jankov
L. Hejníček [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , J. Zajíc [-] , M. Šulc [-] - V. Bürger [-] , L. Voráček [-] (70. J. Šebelka [-] ) , D. Maršán [-] (77. M. Boček [-] ) , M. Pancíř [-] - R. Mužík [-] (90. M. Popelka [-] ) , T. Smékal [-] (90. P. Mizera [-] )

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - P. Škopek [-] (29. R. Kralik [-] ) , M. Juroš [-] , O. Kochma [-] , M. Babka [-] - J. Málek [-] , J. Šandera [-] , P. Miesbauer [-] , V. Mikeš [-] - L. Kubát [-]

ŽK: 68. M. Pancíř , 76. L. Fajtl , 89. M. Šulc , 90. F. Lošek - 26. M. Babka .
Místo: Jankov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.