Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po předehrávce je Mohelno druhé


Branky


0

Pětibranková výhra Mohelna s Kralicemi v předehrávce 14. kola dostala tento tým momentálně na druhou příčku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání se Mohelnu povedl

V předehrávce 14. kola nastoupili hráči Mohelna proti Kralicím a v případě výhry by se dotáhli bodově na druhý Koněšín. Mohelno si o víkendu zastřílelo v Budišově a i v tomto zápase bylo velikým favoritem. V zápase hraném za vlezlého počasí se však domácí brzy zahřáli. V 6. minutě otevřel skóre utkání Martin Foretník 1:0. V 10. minutě už to bylo 2:0, kdy se trefil nejlepší střelec Mohelna teprve sedmnáctiletý Tomáš Jeřábek, pro kterého to byl osmý zásah sezóny. Domácí byli i nadále aktivní ovšem svoji převahu nemohli dlouho střelecky vyjádřit. Až se ve 32. minutě  trefil Petr Štěpán. Mohelno zahrávalo standardní situaci, místo střely šla přihrávka právě na Štěpána, který z poza vápna umístěnou střelou k tyči nedal Adamovi Krčálovi žádnou šanci 3:0. Další gólové příležitosti  již domácí neproměnili, i přesto mohli jít do kabin spokojeni.

Kralicím gól nebyl přán

Druhý poločas kopíroval do puntíku ten první. Domácí dali rychlou branku na 4:0, jejímž autorem byl Jiří Sladký. Poslední domácí trefu si schoval na 58. minutu Rostislav Hošek 5:0. Domácí tak už měli nahráno a tak nechali vyniknout hodně prokřehlého Miloše Ležáka, který v 70. minutě vyboxoval střelu hostů, která mířila pod břevno. Ani v poslední minutě hosté nepokazili domácímu brankáři čisté konto, i přesto, že míč skončil za zády  Miloše Ležáka, ovšem proti bylo břevno jeho brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Od začátku utkání jsme měli jasnou převahu. Z mnoha gólových šancí jsme však proměnili jen tři. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: V utkání jsme od samého začátku předváděli špatný výkon a výsledek tomu odpovídá.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - F. Staněk [-] , P. Horký [-] , J. Sladký [-] , F. Žák [-] - P. Štěpán [-] , Z. Hrubeš [-] , A. Mohelský [-] (72. J. Outulný [-] ) , M. Foretník [-] - T. Jeřábek [-] , R. Hošek [-]

FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - M. Peťa [-] , P. Němec [-] , M. Dymáček [-] , T. Chadim [-] - D. Elicer [-] (37. E. Dračka [-] ) , M. Břoušek [-] , M. Tomek [-] , J. Chadim [-] - J. Kopeček [-] , D. Janoušek [-]

ŽK: 28. M. Peťa , 39. M. Břoušek .
Hráči zápasu: P. Štěpán - J. Kopeček .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.