Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník vyhrál v Horním Újezdu a dostal se na druhé místo


Branky


0

Zásluhou dobrého závěru prvního poločasu, dokázal zvítězit Lipník na hřišti postupujícího Horního Újezdu a dostali se tak na druhé místo tabulky před Litohoř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté čtyřmi góly dokonali obrat

Už úvodní minuty naznačovaly, že se dnes v Újezdě bude hrát ofenzivní fotbal s šancemi na obou stranách. V 5. minutě hosté poprvé prověřili Hradeckého, který jejich pokus vyrazil na roh. Ve 12. minutě se do velké šance dostal Šťáva, který postupoval sám na Hradeckého, ale jeho lob skončil nad brankou domácích. V 17. minutě se do velké šance dostal domácí Durda, kterého našel po průniku z pravé strany Čermák, ale domácí střelec v dobré pozici mířil mimo. V 19. minutě se po faulu na Durdy pískla penalta, kterou sám faulovaný neproměnil. Domácí to mrzet nemuselo neboť o chvíli později, po tvrdé střele Zvěřiny se dostal k odraženému balónu Řezáč, který ještě vrátil před prázdnou bránu a Kučera se štěstím protlačil míč do sítě, 1:0. Ve 26. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení, Čermák si navedl míč na střed hřiště a střelou po zemi orazítkoval tyč, balón se odrazil k úplně volnému Míčovi, který neměl problém zvýšit na 2:0. Jenže domácích radost netrvala dlouho, o minutu později zahrávali hosté roh a Fišer na zadní tyči snížil na 2:1. Ve 34. minutě bylo vyrovnáno, centr z boku si našel Kisela, který se šikovně zbavil obránce a v tváři tvář Hradeckému srovnal na 2:2. A aby tomu nebylo málo, o 2 minuty později otočil skóre Šťáva, který se proháčkoval po pravé straně, a střelou k tyči nedal Hradeckému šanci, 2:3. V 41. Minutě měl vyrovnání domácí Řezáč, kterého ve vápně krásným míčem našel Durda, ale po pěkném zpracování nedokázal razantně zakončit a tak Jelínek s jeho střelou neměl problém. 2 minuty před koncem poločasu uděřili hosté po čtvrté, když Durda ztratil na velkém vápně hostí míč a z rychlého brejku střelil gól Rohony, takže do kabin se šlo za stavu 2:4.

Rudolf Šťáva vstřelil hattrick a dotáhl se na jeden gól za Radka Durdu

Do druhého poločasu domácí nastoupili s odhodláním s výsledkem něco udělat. Jenže opak byl pravdou, ve 47. minutě si Šťáva vyměnil míč s Rohonym a postupoval sám na Hradeckého a krásný bodlem za tyč zvýšil na 2:5. V 52. minutě se do dobré pozice dostal Řezáč, ale opět ho zradila razance střely, s kterou si brankář Jelínek poradil. V 60. minutě opět utekl Šťáva a již po třetí v dnešním zápase vyšel ze souboje s domácím brankářem vítězně 2:6. Domácí upravili výsledek v 80. Minutě po zahrávání standardní situace Zvěřinou vyskočil nejvíše domácí matador Ošmera a snížil na 3:6. V závěru mohl ještě korigovat Durda, který tvrdou ranou našel pouze Jelínkovy rukavice, ale následný závar před hostující brankou snížením neskončil. V utkání bohatém na šance se z vítězství radovali hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Myslím, že utkání nabídlo spoustu šancí na obou stranách, ale dnes jich proměnili více hosté a po zásluze zvítězili. V příštím utkání se pokusíme napravit si reputaci a v posledním kole zvítězíme.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Diváci dnes v Újezdě viděli velice dobrý zápas s mnoha šancemi a góly. Měli jsme větší motivaci, než domácí, ale to vůbec nesnižuje náš výkon. Hráli jsme to, co jsme si v kabině řekli. Kluci dřeli a některé gólové akce byly ukázkové. Všem hráčům musím poděkovat.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , M. Novotný [-] (52. T. Kaláb [-] ) , M. Veselý [-] , K. Kresa [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , R. Durda [-] , P. Míča [-] , M. Veselý [-] (46. M. Ošmera [-] ) , J. Kučera [-]

Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - T. Brabenec [-] (76. S. Roubec [-] ) - A. Kisela [-] (82. L. Žák [-] ) - P. Pokorný [-] (46. J. Kresa [-] ) , A. Rohony [-] , R. Šťáva [-] (80. T. Kratochvíl [-] ) , A. Matoušek [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] (69. F. Wortner [-] ) , R. Fišer [-]

ŽK: 80. M. Čermák .
Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 80. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - PALÍK Radek (N), TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.