P. Buďa 10.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kojetice slibné vedení neudržely


Branky


10. P. Buďa - 60. F. Neuman , 79. D. Hrubý
0

Kojetičtí fotbalisté nedotáhli slibně rozjetý zápas, který by je odpoutal z poslední pozice. Takže i jedenáctý zápas jara skončil pro domácí další prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení Pavel Buďa

Do Kojetic zamířily Kouty B , které po výborném vstupu do jara výsledkově tápou a v posledních pěti zápasech nezískaly ani bod. Kojetice jsou však na tom mnohem hůře. Nejenže ještě na jaře nezískaly ani jeden bod, ale na jejich kontě obdržených branek je již tří místná cifra. Přesto ,kdyby se domácím podařilo vyhrát, mohli by opustit nejen poslední pozici, ale také poskočit na dvanáctou pozici. Podzimní duel však skončil drtivou výhrou Koutů 9:0. A vstup do utkání vyšel domácím Kojeticím znamenitě. V 10. minutě je dostal do vedení veterán Pavel Buďa, který rozjásal třicet přítomných a nejvěrnějších diváků 1:0. Domácím tato branka velmi pomohla a i v obranné činnosti byli velice obezřetní, aby neinkasovali nějakou zbytečnou branku, která by mohla znamenat i obrat v zápase. Domácí do konce poločasu udrželi směrem dozadu nulu, a tak byl poločasový výsledek velkým překvapením a očekávalo se co s tímto stavem hosté do druhého poločasu udělají.

K obratu zavelel hrající trenér František Neumann

Druhý poločas byl ze začátku nervózní a hosté se začali postupně zlepšovat. Domácí tým držel slibné vítězství až do 60. minuty, kdy se po centru Jiřího Cejpka dostal balón k hrajícímu trenérovi Františkovi Neumannovi, a ač je levák tak pravou nohou vyrovnal na 1:1. V 79. minutě pak rozhodl ve prospěch hostů po sraženém centru střelou k tyči Daniel Hrubý 1:2. V závěru utkání již domácí zahrozili několika brejky, ale k vyrovnání to již nestačilo.



Ohlasy k zápasu


Kojetice
Novák Jiří, hráč: První půli jsme byli o něco lepším týmem. Gól jsme dostali po naší chybě. Hosté pak již byli lepší a po druhém gólu již bylo rozhodnuto.

SK Kouty B
Neumann František, trenér: V prvním poločase byli domácí bojovnějším týmem. Mysleli jsme si, že se domácí porazí sami. Naštěstí již druhá půle byla z naší strany mnohem lepší a zápas jsme zcela otočili.



Sestavy


Kojetice
D. Sochor [-] - B. Novák [-] , J. Novák [-] , L. Hnízdil [-] , M. Příhoda [-] , L. Janik [-] , M. Barák [-] , P. Buďa [-] , T. Svoboda [-] , V. Rybníček [-] , V. Krist [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] , D. Hrubý [-] , A. Dočekal [-] , J. Cejpek [-] , R. Caha [-] , R. Veselý [-] , Z. Doležal [-] , I. Kratochvíl [-] , M. Machát [-] (46. F. Neuman [-] )

ŽK: 18. V. Rybníček , 40. P. Buďa , 44. J. Novák - 16. D. Hrubý .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: JÁN Jiří - SVOBODA František (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.