R. Durda 45. (p.)
M. Ošmera 49.
R. Durda 55. (p.)
R. Durda 57.
M. Zvěřina 75. (p.)
5:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd rozhodl o své výhře výborným vstupem do druhého poločasu


Branky


45. R. Durda (p.) , 49. M. Ošmera , 55. R. Durda (p.) , 57. R. Durda , 75. M. Zvěřina (p.) - 18. J. Šindelář
0

Další vítězný zápas si připsali fotbalisté Horního Újezdu. Do příštího zápasu s Litohoří, který bude jasným šlágrem kola nastoupí v pozici vedoucího týmu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neudrželi překvapivé poločasové vedení

Domácí vstoupili do utkání aktivně a v sedmé minutě po rohu Kresy hlavičkoval Ošmera do pravé tyče. Ve čtrnácté minutě po trestném kopu Zvěřiny se ocitl ve velké šanci domácí Radek Durda, ale hlavou z malého vápna branku netrefil. A tak udeřilo na druhé straně, kdy po dlouhém nákopu utekl hostující Josef Šindelář a střelou pod horní tyč prostřelil vyběhnuvšího Hradeckého 0:1. A pro domácí mohlo být ještě hůře, neboť tentýž hráč o minutu později postupoval do dalšího brejku, ale tentokrát si na Hradeckého nepřišel. Domácí se dostali pod tlak a hosté znovu byli blízko gólu z dvaceti metrů, která těsně minula domácí branku. V 25. minutě se dostal do šance opět Ošmera, který hlavou protáhl hostujícího  brankáře. V 32. minutě po pravé straně zatáhl Míča a z úhlu prověřil hostujícího gólmana, který s jeho střelou neměl problémy. V 37. minutě se po druhém faulu a červené kartě poroučel z hřiště domácí Řezáč. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za stavu 0:1 pro hosty, se Durda ve velkém vápně uvolnil a byl faulován. Následovalo nařízení pokutového kopu, který sám faulovaný s přehledem proměnil. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Domácí splnili roli favorita

Z druhého poločasu uběhly pouhé tři minuty a domácí otočili skóre na 2:1. Ošmera si na středu našel odražený balón a natlačil se drze mezi stopery a „vršovickým“ bodlem k pravé tyči nekompromisně skóroval. V 55. minutě předvedli domácí krásnou akci po pravé straně. Míča si vyměnil balón  s Radkem Durdou, který mu po sléze vrátil a Radek Durda se nemýlil, tvrdou střelou z velkého vápna přesně mířil za pravou tyč a zvýšil na 3:1 pro domácí. Úspěšný vstup do druhého poločasu pro domácí zakončil v 55. minutě  proměněnou penaltou Radek Durda,  který byl opět nedovoleně  zastaven.  Stav se posunul na 4:1 pro domácí. Hosté se v druhém poločase nedostali do žádné větší šance jen sporadicky se dostávali do ojedinělých standardních situací. Tečku za úspěšným domácím utkáním udělal Marek Zvěřina, který proměnil již třetí nařízený pokutový kop po zahrání rukou hostujícího obránce v pokutovém území 5:1. Poté se utkání dohrávalo a žádné větší šance utkání již nepřineslo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Jsem rád, že i přes nepříznivý vývoj utkání jsme dokázali průběh utkání v oslabení otočit v náš prospěch. Kaňkou utkání je vyloučení Martina Řezáče, který nebude k dispozici pro důležité utkání pro příští týden.

Předín
Kamil Vybíral, trenér: Po prvním poločase, jsme byli lepší a měli jsme jasné gólové šance, které jsme bohužel nevyužili. Po odpískání tří penalt byl zápas rozhodnut.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - L. Sláma [-] (32. J. Pivoňka [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Zvěřina [-] , M. Řezáč [-] , K. Kresa [-] (77. J. Dulovec [-] ) , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , P. Míča [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

Předín
F. Mátl [-] - O. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] (60. P. Bouda [-] ) , T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , V. Kos [-] , Z. Kreuz [-] , D. Píša [-] , P. Polehla [-] , P. Šplíchal [-] (60. P. Šindelář [-] )

ŽK: 26. M. Řezáč , 69. L. Sláma , 77. J. Kučera - 36. O. Vrbka , 69. P. Šindelář . ČK: 27. M. Řezáč .
Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - PALÍK Radek (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.