1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Heraltice jedou na vítězné vlně


Branky


0

Druhou výhru v řadě zaznamenali fotbalisté Heraltic. Vítězství domácího celku znaméná alespoń na jeden den opuštění poslední příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Souboj týmů ze spodku tabulky svedl zápas mezi Heralticemi a Kojeticemi. Až 17. kolo přineslo Heralticím první výhru, a to dokonce ze hřiště Podhorácka. Kojetice naopak čekají na první jarní body. Podzimní duel vyšel lépe Kojeticím, ale v tomto zápase určitě nebyly favoritem tohoto zápasu. Další případná výhra Heraltic by mohla znamenat opuštění poslední pozice. A to se také povedlo. Zápas se nesl v bojovném duchu a šlo znát odhodlání obou týmů urvat body na svoji stranu. Největší příležitost ke skórování měl ve 35. minutě Štěpán Koukal, který se ukopl po nahrávce Vojtěcha Vrtala.

Další výhru Heraltic zařídil Jiljí Boudný

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Přesto šli domácí v 61. minutě do vedení.  Domácí nakopávali balón do pokutového území Kojetic, Vojtěch Vrtal hlavou prodloužil na Jiljího Boudného, který si pěkně zpracoval balón a kousek za hranicí velkého vápna napřáhl a nedal Klímovi v brance Kojetic žádnou šanci 1:0. Chvíli na to mohli hosté po přímém kopu vyrovnat, ale Vojtěch Krist hlavou nedal. V 67. minutě dostal  z pravé strany Jaromír Hroch nahrávku do běhu, ale Milan Klíma jeho pokus o vstřelení druhé branky stačil zastavit vystrčenou rukou. Hosté se pokoušeli v závěru utkání o vyrovnání, ale jeich největší šance z 85. minuty zůstala nevyužita. Na rozehraný rohový kop si vyběhl Jaroslav Krul, který ale neudržel míč v rukavicích, Lampíř přistrčil ba=on Barákovi, ten však promáchnul a domácí obrana dostala míč do bezpečí. Po závěrečném hvizdu se tak po druhé za sebou radovali domácí a mohli jít zapíjet další výhru.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Naše vítězství bylo naprosto zasloužené. Jen je škoda našich nevyužitých šancí.

Kojetice
Novák Jiří, vedoucí: Byl to spíše bojovný zápas a hraný na nakopávané balóny. Ve vyrovnaném zápase padl jediný gól, ale bohužel do naší sítě.

Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - V. Lazárek [-] , M. Kourek [-] , J. Koukal [-] , L. Píša [-] - Z. Příhoda [-] (44. Z. Lazárek [-] ) , J. Hroch [-] (88. T. Lazárek [-] ) , J. Boudný [-] (85. M. Bohatý [-] ) , Š. Koukal [-] - P. Příhoda [-] , V. Vrtal [-] (74. M. Caha [-] ) -

Kojetice
M. Klíma [-] - P. Lampíř [-] , M. Příhoda [-] , V. Krist [-] , D. Vrbka [-] , M. Barák [-] , D. Sochor [-] , L. Janik [-] , M. Ježek [-] , T. Svoboda [-] , B. František [-]

ŽK: 67. Š. Koukal .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTOLPA Ondřej - VELEBA Aleš (N), MÁLEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.