Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov otočil zápas v Čáslavicích B


Branky


0

Čáslavická jarní mizérie nadále pokračuje. V zápase s Opatovem měli domácí dobře rozehranou partii, ale závěr nezvládli, a tak se z výhry radoval nakonec Opatov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do Čáslavic přijel Opatov, který přišel minulý týden o první tři body za domácí prohru s Horním Újezdem. Čáslavicím se naopak vůbec nevydařil vstup do sezóny a protáhly tak sérii bez vítězství na šest zápasů. Ani podzimní duel proti Opatovu nedopadl pro Čáslavice dobře a odešel z porážkou 1:4. Od začátku utkání diktovaly tempo hry domácí, jenže gólově se neprosadilo ani jedno mužstvo. Čáslavice se snažily ukončit jarní nepovedený vstup a toužily po prvním jarním vítězství. Ovšem recept jak překonat opatovského brankáře Radka Kšíra nenašly.

Domácí sice vedli, ale hosté dokonali obrat

Druhý poločas však už domácím naprosto vyšel. Co se nepodařilo za celý první poločas, tak se povedlo hned z úvodní akce druhé půle. ve 46. minutě se totiž probudil domácí kanonýr Jiří Kopl a zaznamenal tak třináctou trefu v sezóně 1:0. A V 51. minutě bylo ještě veseleji. To na 2:0 upravoval Vojtěch Lampíř a nikdo s přítomných diváku už nepochyboval o prvním jarním vítězství Čáslavic. Jenže. Hosté po obdržené brance promýchali zcela sestavu a začaly se dít věci. Domácí to asi zaskočilo nebo ukolébalo, ale přestali hrát hru, která jim vycházela víc jak hodinu a během pěti minut přišli o dvougólový náskok. Nejprve v 68. minutě snížil Denys Čučelín , který přišel na hřiště v průběhu prvního poločasu a na 2:2 pak vyrovnal v 73. minutě Zdeněk Daniel.  Domácí zkázu pak opět dovršil v 87. minutě Denys Čučelín a hosté z prohraného zápasu udělali tři body za výhru 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Prohrálo lepší mužstvo. Od 65. minuty jsme přestali hrát a hosté toho využili.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Začátek utkání patřil domácím. My neměli pohyb. Druhá půle začala také náporem hostů, kteří 2x udeřili, pak jsme ovšem zariskovali a překopali herní systém a dokázali zápas otočit. Bylo to vydřené vítězství, i když domácí by si zasloužili alespoň remízu.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - J. Mach [-] , J. Hanzal [-] (71. P. Růžička [-] ) , M. Obůrka [-] , A. Roupec [-] - V. Lampíř [-] , J. Vecheta [-] , L. Rubák [-] (55. P. Bednář [-] ) , M. Klika [-] (46. L. Barák [-] ) - J. Kopl [-] - P. Klika [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - R. Kabelka [-] , J. Neckář [-] , J. Horáček [-] - M. Malík [-] , A. Konečný [-] , Z. Daniel [-] (89. A. Švaříček [-] ) , R. Novotný [-] (84. F. Šinkovský [-] ) - L. Kabelka [-] (89. M. Váca [-] ) , M. Kravka [-] - J. Kaser [-] (28. D. Čučelin [-] )

ŽK: 32. A. Roupec - 8. M. Kravka , 46. Z. Daniel , 62. J. Horáček , 64. L. Kabelka .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.