0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipníku se na jaře nedaří


Branky


0

Jeden z nejvážnějších aspirantů na postup, Lipník, opět nezvládl domácí zápas a zaznamenal tak třetí porážku na jaře a postup se mu vzdaluje. Naopak Kouty B chytly na jaře slinu a dotahují se na vedoucí kvartet a můžou ještě zamotat postupovou tajenku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na Kouty nevyzrály

Lipník na jaře nezvládl dva exzistenční zápasy v boji o postup a tak mu patří až třetí příčka. Naopak Kouty B jsou zatím jako jediný tým se stoprocentní bilancí, která je umocněna výhrou z minulého kola, nad do té doby vedoucí Litohoří. Takže pro Lipník to nebude opět vůbec lehký zápas. Na podzim totiž byly úspěšnější Kouty. Zápas začali lépe hosté, avšak po pár minutách se domácí dostali do hry. Začali si vytvářet více šancí než soupeři, ale nedokázali se prosadit. V tomto duchu se nesl i zbytek prvního poločasu, oba týmy měli šance, ale nepadla žádná branka. 

Jakub Nováček zajistil hostům výhru

Ve druhém poločase měli opět navrch spíše domácí, ale opět nedokázali dostat míč za záda brankáře hostů. Nepomohlo tomu ani střídání. V 68. minutě padla jediná branka zápasu. Dlouhý nákop za obranu sklepl Cejpek na Jakuba Nováčka, který z téměř nulového úhlu prostřelil Miroslava Hrušku a nachytal ho na hruškách 0:1. Z pohledu mnoha lidí se jednalo o jasný ofsajd, ale gól byl uznán a hosté se dostali do vedení. V následujícím zbytku zápasu už hosté spíše zdržovali hru. Domácí si ještě vytvořili další šance, ale opět se nikdo neprosadil. Rozhodčí na konci zápasu nastavil ještě 4 minuty, ale k ničemu důležitému už nedošlo a tak Lipník opět prohrál. Kouty B však prožívají skvělé jaro, všechny čtyři zápasy vyhrály a v žádném z nich neinkasovaly! Dokonce se přiblížily na pouhých osm bodů na vedoucí Radotice. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Celý zápas jsme měli více ze hry, ale bohužel se nám nedaří a nedáme branku ani z 5 metrů. Na kluky padla deka, nevěří si, hlavně ti, kteří jsou pro naši hru důležití. Nakonec rozhodla branka z dvoumetrového ofsajdu. Na postup už nemyslíme a budeme se připravovat na příští sezónu.

SK Kouty B
Komínek Roman, hráč: Domácí nás ke konci přehrávali, ale gól nám nedali. V zápase jsme měli tři brejky a jeden jsme dokázali využít.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - T. Brabenec [-] , A. Matoušek [-] - A. Rohony [-] (87. L. Žák [-] ) , L. Macháček [-] (72. M. Skoumal [-] ) , A. Kisela [-] - R. Šťáva [-] - T. Pokorný [-] , V. Krotký [-] (62. P. Pokorný [-] ) , F. Wortner [-] , J. Kresa [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Paiskr [-] , R. Komínek [-] , L. Neuwirth [-] , R. Veselý [-] - J. Cejpek [-] (86. M. Machát [-] ) , I. Kratochvíl [-] , R. Caha [-] , M. Smejkal [-] - A. Dočekal [-] , J. Nováček [-] -

ŽK: 75. J. Kresa , 90. R. Šťáva - 70. R. Caha , 84. J. Nováček , 89. M. Smejkal .
Místo: Lipník. Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - TORMOVÁ Vlasta, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.