3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o nového lídra soutěže vyhráli Radotice


Branky


0

Po sobotní prohře Litohoře v Koutech měli šanci se dostat na první místo v přímém souboji Radotice nebo Lipník. Této šance se nejlépe chopili domácí Radotice, které se tak výhrou 3:1 dostali do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dvoubrankový náskok

Největším tahákem 17. kola byl zápas druhého týmu s třetím. Radotice i Lipník mají shodně po 36 bodech a oba dva okusily na vlastní kůži porážku od nyní vedoucí Litohoře. Lipník si v minulém kole spravil chuť v Přibyslavici v poměru 5:2 a ctěl by dát zapomenout na zaváhání z úvodního zápasu. Radotice ale mají svému soupeři co vracet. Na podzim totiž Lipník vyhál 4:2. Šlágr kola ve kterém šlo o první místo tabulky vylákalo do nepěkného počasí 85 diváků. Samotný zápas měl celkem slušnou úroveň. Oba týmy si dokázaly vypracovat šance, ale zatím se z nich nic neurodilo. Až ve 29. minutě se po přihrávce dostal k balónu Vlastimil Liška, ten nacentroval do malého vápna, kde našel domácího veterána Stanislava Michala a ten krásnou střelou nedal Miroslavu Hruškovi hájící branku Lipníka žádnou šanci 1:0. O chvíli na to mohl dostat domácí do dvoubrankového vedení Jan Čech, ale pouze přestřelil Hruškovu bránu. Ke konci poločasu zahrávali hosté přímý kop, který letěl do závaru, ale nikdo jej nestačil usměrnit, a tak šel těsně tyče Tesařovy brány. O chvíli na to ve 45. minutě však udeřilo na druhé straně. Po lajně utekl Daniel Kincl, který přihrál Čechovi, ten našel Martina Habicha a bylo to 2:0.

Lipník nestačil vyrovnat, naopak sám inkasoval

Začátek druhého poločasu vyšel hostujícímu Lipníku skvěle. V 51. minutě se prosadil další zkušený hráč na hřišti Petr Pokorný a rázem to bylo jen 2:1 pro domácí. Potom dvakrát podržel domácí tým Tomáš Tesař, a tak přišla 75. minuta, která rozhodla o osudu utkání. Jan Čech se prosadil při narážečce na 3:1. Pro Jana Čecha to byla již šestnáctá branka této sezóny. V závěru zápasu pak šel sám na Hrušku střídající Martin Plank, ale vítězství svého týmu nenavýšil. I přesto výhra domácích Radotic znamená vedoucí pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Zápas byl celkem vyrovnaný. Hosté hráli celý zápas na brejky. Jinak bych řekl, že byl zápas i docela pohledný.

Hajduk Lipník
Brabenec Tomáš, hráč: V zápase jsme podali hodně špatný výkon. Domácí Byli v utkání lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Ukázalo se, ze bez bojovnosti a v chůzi se fotbal hrát nedá. Každý hráč musí začít u sebe a ne se neustále na něco vymlouvat. Musím vyzdvihnout výkon sudího Navrkala, který utkání řídil s velkým přehledem.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] , M. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] - M. Habich [-] (87. J. Nevěčný [-] ) , V. Liška [-] (90. P. Sevelda [-] ) , L. Tříletý [-] (46. M. Novák [-] ) , J. Čech [-] - D. Kincl [-] (70. A. Jelínek [-] ) , S. Michal [-] (79. M. Plank [-] ) -

Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - M. Skoumal [-] (63. A. Martenek [-] ) , T. Brabenec [-] , A. Matoušek [-] , R. Fišer [-] - A. Rohony [-] (80. L. Žák [-] ) , A. Kisela [-] - R. Šťáva [-] - J. Kresa [-] , V. Krotký [-] , P. Pokorný [-] (77. S. Roubec [-] )

ŽK: 16. M. Habich , 20. J. Čech , 53. M. Tobolka - 41. A. Kisela .
Místo: Radotice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - NEVĚČNÝ Jan (N), TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.