0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra Horního Újezdu v Opatově


Branky


0

Horní Újezd doslova vydřel výhru v Opatově a nyní strácí jen tři body na vedoucí Radotice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Radka Durdy znamenala vedení hostů

Velice  zajímavý zápas se měl udát v Opatově. Jaro zastihlo Opatov v dobré formě. Oba zápasy dokázal vyhrát, i když jen proti týmům ze dna tabulky. Ovšem střelecká forma Ladislava Kabelky je ještě pozoruhodnější  než plný bodový zisk. Tento střelec za úvodní dvě kola vstřelil šest branek, což je o jeden gól více než dal na podzim. O jeho střelecké pohodě se tak mohli přesvědčit hosté z Horního Újezdu, kteří doma nečekaně remizovali se Šebkovicemi. Podzimní vzájemný zápas skončil 3:0 pro Horní Újezd. Šedesát přítomných diváků se ani nerozkoukalo a již v 5. minutě hosté vedli po proměněné standartce Radka Durdy 0:1. Domácí pak začali udávat tempo , ale jejich koncovka byla žalostná. Dvě velké šance střelce jara Ladislava Kabelky po nahrávkách Zdeňka Daniela zůstaly nevyužity. Po dalším rohu Daniela pak Marek Kravka těsně přestřelil. Do kabin tak šli veseleji šťastnější hosté.

Michal Ošmera dal hostům pojistku

Druhý poločas začal stejně jako ten druhý, a to rychlou brankou hostujícího Horního Újezdu. Ve 49. minutě se zmocnil balónu hostující Radek Durda a jeho centr našel hlavu Michala Ošmery, který rozvlnil podruhé míčem síť za zády Radka Kšíra 0:2. Hosté se nadále snažili o překonání Pavla Hradeckého, ale v dnešním zápase jim to nebylo vůbec přáno. Navíc přišli o zraněného Denisa Čučelína. Horní Újezd tak v dnešním zápase ukázal, že jejich střelecká produktivita slavila úspěch.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Dneska jsme podali velice kvalitní výkon, ale zradila nás koncovka. O výhře hostů rozhodli proměněné standartky.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Klasické utkání hrané s Opatovem. Domácí hráli a mi stříleli branky. Rozhodla naše produktivita a nemohoucnost domácích vstřelit branku.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Horáček [-] , J. Neckář [-] (60. M. Kružík [-] ) , R. Kabelka [-] - A. Konečný [-] , D. Čučelin [-] (46. F. Šinkovský [-] ) , M. Malík [-] , Z. Daniel [-] , R. Novotný [-] - M. Kravka [-] (88. M. Váca [-] ) , L. Kabelka [-] (80. A. Švaříček [-] ) -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Máj [-] (46. O. Hradil [-] ) , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , P. Míča [-] , L. Sláma [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 88. P. Míča .
Místo: Opatov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KVAISER Jiří (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.