1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel udělal důležitý bod k záchraně


Branky


0

Výhra Pyšel v Radkovicích v záchranářském zápase znamená pro hosty mírný klid a pro domácí velké komplikace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Štrosz dal důležitý gól do šaten

V Radkovicích se utkaly dva týmy, které se před začátkem soutěže viděly ve vyšších patrech tabulky než se nacházejí nyní. Souboj s fotbalisty Pyšel tak měl záchranářskou příchuť. Vítězi tohoto zápasu by se již dýchalo volněji. Ve vzájemném podzimním zápase se diváci branky nedočkali, ale zisk jednoho bodu z tohoto zápasu by byl pro oba týmy málo. První poločas se hrála vyrovnaná partie. Přesto se domácí dostávali do více gólových příležitostí, ale žádnou branku nedali. To hosté byli v zakončování svých akcí efektivnější a jednu z nich před odchodem do šaten dokázali využít. Ve 45. minutě totiž vystřelil Jaroslav Tůma a odražený míč vrátil do sítě Milan Štrosz 0:1. To byl jeden z důležitých momentů zápasu.

Hosté v druhé půli přidali další branky

Na začátku druhého poločasu udeřili hosté podruhé. V 55. minutě přišla pěkná kombinační akce hostů. Ivo Nováček zatáhl balón do šestnáctky, nahrávka směřovala na Sobotku, který našel Jaroslava Tůmu a ten se nemýlil 0:2. Domácí pak definitivně zlomil Luděk Sobotka, který zvyšoval v 71. minutě na 0:3. Alespoň kosmetickou úpravu výsledku udělal v 77. minutě Jaromír Pekárek 1:3. Zbytek utkání si již hosté pohlídali. Domácí tým se tak nadále dostává do problémů v boji o záchranu o kterou bude muset ještě tvrdě zabojovat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: Za dnešní vítězství jsme velice rádi. Myslím si, že jsme byli lepším týmem, který si šel za vítězstvím. Rozhodčí dnes podal dobrý výkon.



Sestavy


SK Radkovice
V. Štolz [-] - L. Pekárek [-] , L. Diviš [-] (59. P. Vejtasa [-] ) , A. Macháček [-] , J. Hofman [-] , J. Pekárek [-] , I. Pelikán [-] , K. Nedvědický [-] (68. L. Štolz [-] ) , M. Hlouch [-] , T. Růžička [-] , L. Kočí [-] (57. J. Nemeškal [-] )

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] , J. Hejátko [-] - I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] - F. Dvořák [-] (88. M. Kubín [-] ) , J. Tůma [-] (89. T. Němec [-] ) - M. Štrosz [-] (46. L. Sobotka [-] ) , O. Tůma [-]

ŽK: 66. J. Pekárek , 68. L. Pekárek - 28. M. Štrosz , 66. D. Šabacký , 81. L. Sobotka .
Hráči zápasu: J. Hejátko .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - SÝKORA Milan (N), KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.