1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník napravil minulou vysokou porážku


Branky


69. D. Janoušek - 32. V. Franěk , 52. J. Musil , 66. J. Musil (p.) , 77. L. Rybníček
0

Fotbalisté Březníku dokázali zapomenout na nevydařené utkání proti Rouchovanům a porazili zachraňující se Kralice na jeho hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté brankou Fraňka vyhráli první poločas.

Kralice si v minulém kole polepšili výhrou v Budišově a chtěly by na ni navázat i proti silnému Březníku, který v minulém kole utrpěl debakl v Rouchovanech a přišel tak o šanci zabojovat ještě o postup do Okresního přeboru. To mohla být pro domácí výhoda. Navíc museli hostům oplácet podzimní porážku 6:1. Utkání týmů nacházejících se v tabulce v opačné situaci se celé neslo v mírné převaze hostí z Březníku. 

První poločas začal na obou stranách ve vysokém tempu s náznaky šancí.Ty dokázali ve 32.min využít hosté, kdy po úniku po levé straně a přihrávce ve vápně vsítili úvodní branku zápasu Vít Franěk 0:1. Domácí cítili, že se soupeřem mohou nadále hrát vyrovnanou partii a tak se hra přelévala od vápna k vápnu. Přesto první poločas již další branku nepřinesl.

Hosté dokázali navýšit skóre

Ani v druhé půli oba soupeři nepolevili a vysoké tempo hry pokračovalo. Hosté se však v 53.min prosadili z rohového kopu, kde se nejlépe zorientoval Jakub Musil a bylo to 0:2. Následně v 66.minutě přišlo velké nedorozumění v domácí obraně, které vyústilo ve faul brankaře Zigmunda, hosté zvýšili z penalty již na 0:3 opět Jakubem Musilem. Domácím se podařila rychlá odpověď, kdy v 69.minutě utekli po pravé straně a snížili na 1:3 zásluhou Davida Janouška. Hosté však drama nedopustili a v 82.minuě z přímého kopu z dvacetipěti metrů uzavřeli skóre utkání na 1:4. Autorem branky byl Libor Rybníček.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Utkání, které v poli probíhalo vyrovnaně jsme prohráli po vlastních velkých chybách, které dokázal soupeř potrestat. Hráčům mohu poděkovat za bojovnost a odvedený výkon a soupeři pogratulovat ke třem bodům.

TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: Měli jsme celý zápas pod kontrolou. Držení balónu bylo také na naší straně. Svoje šance jsme pak dokázali proměňovat.



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - J. Chadim [-] , A. Kabátek [-] , M. Peťa [-] , J. Kopeček [-] , M. Široký [-] (67. E. Krčál [-] ) , M. Lokaj [-] , P. Němec [-] , M. Dymáček [-] , V. Polák [-] , T. Chadim [-] (58. D. Janoušek [-] )

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , P. Sobotka [-] , M. Stříž [-] , M. Flesar [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] (70. J. Trojan [-] ) , J. Krupička [-] , J. Dvořáček [-] - J. Musil [-] (84. D. Břoušek [-] ) , P. Flesar [-] (84. T. Vyskočil [-] ) -

ŽK: 65. V. Zigmund , 82. J. Kopeček .
Místo: Kralice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - NEKUDA Michal (N), SOBOTKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.