0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Třebenic v Radkovicích


Branky


0

Fotbalisté Třebenic si výhrou v Radkovicích udrželi druhé místo v tabulce. Domácí musí nadále bojovat o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedenní

Zajímavý zápas se dal očekávat v Radkovicích. Oba týmy bojují na opačných pólech tabulky. Třebenice přišly díky dvěma remízám o průběžné vedení v tabulce a tak by si rádi vítězstvím uchovaly postupové naděje. Jednoduché to pro ně určitě nemělo být ani v tomto zápase. Radkovice by se chtěly pohybovat v jiných vodách než je letošní pokažená sezóna. A to, že umí zahrát i na přední týmy tabulky, dokazuje jejich překvapivá výhra z podzimu právě na půdě Třebenic. Do tohoto utkání vstoupili ale Třebenice velice dobře a již první minutě se ocitl sam před brankařem Tomáš Ondráček, který šanci neproměnil. V 6. minutě hosté zahrávali rohový kop, který rozehrával Čermák. Jeho centr našel na zadni tyči Jaroše který sklepl hlavou na Miroslava Macháta a ten z penalty tvrdou ranou vstřelil branku na 0:1 pro hosty. Po zbytek prvního poločasu byli hosté aktivnější a vytvářeli si brankové přiležitosti, které nezužitkovali. Domácí hrozili pouze z ojedinělých protiútoků.

Hosté si třemi góly pojistili vítězství

Druhý poločas opět začali lépe Třebenice než jejich domácí soupeř . V herním projevu byli lepším mužstvem a uklidněni pro ně přišlo v 53. minutě, kdy hosté rozehrávali z 35 metrů trestný kop který rozehrával opět Čermák a na jeho centr si naběhl Jaroslav Fiala a hlavou dal druhou branku 0:2. Pak v 55. minutě a v 60. minutě dvakrát utekl domácí obraně Miroslav Furiš a završil na konečných 0:4.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Trápí nás neproměňování šancí. Rozhodla kvalita soupeře. Chci poděkovat mužstvu za bojovnost.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Celý tento zápas jsme byli lepším mužstvem a měli jsme jej pod kontrolou.



Sestavy


SK Radkovice
V. Štolz [-] - M. Hlouch [-] , J. Pekárek [-] , T. Růžička [-] , K. Nedvědický [-] (53. L. Kočí [-] ) - L. Štolz [-] , P. Vejtasa [-] , M. Nováček [-] , I. Pelikán [-] - V. Kočí [-] , A. Macháček [-]

Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - L. Buchal [-] , M. Čermák [-] , P. Vrbka [-] , K. Kocmánek [-] (80. M. Ondráček [-] ) , J. Fiala [-] , T. Ondráček [-] (67. M. Filipec [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Furiš [-] , M. Ondráček [-]

ŽK: 33. T. Ondráček .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SÝKORA Milan (N), CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.