Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník veze výhru z Radkovic


Branky


0

Březník si výhrou v Radkovicích uchovává postupovou naději, Radkovice naopak stále tápou na hranici sestupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybudovali dvougólové vedení

Po slušném jarním vstupu, přišla v minulém kole na Radkovice studená sprcha v podobě porážky na půdě oslabeného Budišova. Radkovice nyní přivýtaly Březník, kterému pomalu ale jistě ujíždí postupový vlak. V Březníku se na podzim radoval domácí tým 2:0. Hosté byli od začátku utkání fotbalovější a jejich první gól na sebe nenechal dlouho čekat. Ve 13. minutě se po centrovaném míči prosadil Jaroslav Franěk 0:1. Z podobné situace, ve 22. minutě Jakub Dvořáček dával již na 0:2. Do kabin tak šli hosté se zaslouženým dvougólovým náskokem.

Radkovice na pár minut zdramatizovaly utkání

Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním se zápasem ještě něco udělat A V 61. minutě se dočkal kýženého ovoce. Zásluhou Aleše Macháčka domácí snížili na rozdíl jediného gólu 1:2. Domácí po té otevřeli hru ve snaze o vyrovnání a to hosté trestali další centrovanou nahrávkou ze strany. Autorem gólu na 1:3 byl v 66. minutě  Vít Franěk. Tento gól domácí definitívně zlomil a hosté se na cestu domů obdarovali další brankou po rychlé souhře tentokrát překonal Martina Kašparidese v 79. minutě Jakub Musil 1:4. Zbytek utkání už byl v hostující režii a Radkovice se opět namáčejí do sestupových vod. Naopak Březník pak potřebuje delší šňůru vítězství, aby se ještě zamotal do postupové matematiky.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Zápas byl poměrně vyrovnaný, ale o prohře rozhodly naše chyby. Nemáme hráče, který by rozhodoval zápasy.

TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: V bojovném utkání bylo naše mužstvo fotbalovější a naprosto zaslouženě vyhrálo. Naše góly padaly většinou po centrovaných balónech a i naše kombinační hra byla velice dobrá.



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - L. Pekárek [-] , A. Macháček [-] , V. Zahradník [-] , I. Pelikán [-] , M. Nováček [-] , M. Hlouch [-] (46. P. Vejtasa [-] ) , T. Růžička [-] (81. L. Kočí [-] ) , J. Pekárek [-] , K. Nedvědický [-] (83. V. Kočí [-] ) , V. Štolz [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - V. Franěk [-] (85. D. Břoušek [-] ) , L. Rybníček [-] , J. Franěk [-] , M. Flesar [-] , M. Stříž [-] , J. Krupička [-] , P. Sobotka [-] , J. Dvořáček [-] (67. J. Musil [-] ) , P. Flesar [-] , L. Babčan [-]

ŽK: 35. V. Zahradník , 36. M. Nováček , 41. M. Hlouch , 76. V. Štolz - 38. P. Flesar .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - DOBROVOLNÝ Radek (N), CHADIM Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.