J. Krupička 53. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízu v Březníku nebral nikdo


Branky


53. J. Krupička (p.) - 42. M. Ševčík
0

Remízový zápas v Březníku v boji o postup nepomohl žádnému týmu. Koněšín již ztrácí na první Třebenice pět bodů a Březník dokonce osm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu dostal Koněšín do vedení Michal Ševčík

Šlágrem kola byl určitě zápas mezi pátým Březníkem a čtvrtým Koněšínem, který táhne i na jaře jejich kanonýr Pavel Malý, který stihl dát pět branek. Březník v minulém kole prohrál, a tak další bodová ztráta by už asi znamenala, konečnou v boji o postup. Domácím mohlo pomoci i podzimní vítězství na hřišti Koněšína v poměru 6:1. Domácí tým nadále nemohl spoléhat na služby svého nejlepšího střelce Vojtěcha Rybníčka, který má pochroumané koleno a jehož brzký návrat na trávníky je zatím nejistý. Ani koněšínský Pavel Malý nenastoupil, a proto 50 prokřehlých diváků nemohlo sledovat souboj dvou nejlepších střelců soutěže. První poločas měli domácí velkou převahu a dostávali se i do několika šancí. Ve 25. minutě domácí Jaroslav Franěk hlavou orazítkoval břevno Hůlkovy branky. Ve 42. minutě pak z ojedinělé akce udeřili hosté. Zasloužil se o ni Michal Ševčík 0:1.

Domácí alespoň vyrovnali z penalty.

Druhý pološas už byl více vyrovnaný, přesto se domácí dočkali v 53. minutě vyrovnávající branky. Proměněnou penaltou se o ni postaral Jaroslav Krupička 1:1.  V závěru utkání pak se opět domácí dostávali do zakončení. V 83. minutě pak podruhé hlavou rozezvučel břevno koněšínské branky Jaroslav Franěk a z následného brejku zneškodnil šanci hostů skvěle Vlastimil Zedníček. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Jaška však nebyla radost ze zisku bodu asi na žádné straně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: Naše hra byla kvalitní. Neproměnili jsme mnoho šancí, což rozhodlo o nerozhodném výsledku.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Oboustraně bojovný zápas, který se většinou odehrával na naší polovině. V prvním poločase nás ale domácí svoji nemohoucností v zakončení drželi ve hře a před přestávkou se nám podařilo proměnit ojedinělý brejk. Druhý poločas už byl z naší strany lepší, ale domácí vyrovnali podle mého pohledu z přísně nařízené penalty. I když jsme byli pod tlakem, byli naše šance v dalším průběhu vyloženější. Vzhledem k naší poslepované sestavě ale bod bereme.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Sobotka [-] , D. Břoušek [-] , M. Flesar [-] , L. Babčan [-] - J. Dvořáček [-] , L. Rybníček [-] , P. Flesar [-] (75. T. Vyskočil [-] ) , J. Krupička [-] - J. Musil [-] (46. J. Zedníček [-] ) , J. Franěk [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Zahradníček [-] , J. Pospíšil [-] - L. Konečný [-] (58. M. Parkan [-] ) , J. Chalupa [-] , D. Dvořák [-] (84. Z. Řezáč [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Konečný [-] - M. Ševčík [-] - P. Zahradníček [-] , P. Seifer [-] (30. M. Loukota [-] )

ŽK: 63. M. Flesar .
Místo: Březník. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAŠEK David - STANĚK Jaroslav (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.