Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas v Rapoticích B přinesl dvanáct gólů


Branky


0

Další zápas s mnoha góly již tradičně odehrály Rapotice B a byl pro ně vítězný. Zároveň se posunuli již na sedmé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ivo Svoboda načal kanonádu

Rapotice B byli posilněni důležitou výhrou z minulého kola s Pyšelem. Nyní opět nastoupily před domácím publikem, a to proti Rouchovanům. V podzimním duelu si dokonce Rapotice přivezly z hřiště Rouchovan všechny tři body. Pokud by dokázaly Rapotice zvítězit přeskočily by bodově svého protivníka. Začátek utkání nezastihl domácí v ideální formě. Rychlá křídla hostí dělala domácí obraně značné problémy. Rouchovany své šance využít nedokázali, a tak přišel po čtvrthodině trest. K odraženému míči se na hranici vápna dostal kapitán domácích Kovařík a perfektní střelou nedal Chocholáčovi šanci 1:0. Druhou branku přidali domácí o pět minut později. Brankář Rouchovan špatně vyběhl, míč netrefil, a pro Svobodu už nebylo těžké míč uklidit do sítě.  Domácí byli v tu chvíli na koni a své pohody využili v 23. minutě. Brankář Chocholáč neměl svůj den, tentokrát lehký míč podběhl a Dobeš jej hlavou přehodil 3:0. Po půlhodině hry, to už bylo 4:0, když se trefil Milan Laš. Zdálo se být rozhodnuto. Rouchovanům se však povedl jeden útok a po zaváhání Kovaříka, který váhal s odkopem, se k míči dostal Slabý a překonal Ješinu 4:1. Ve 38. minutě dostal dobrý míč za obranu Slabý, obhodil si Kovaříka a postupoval sám na branku. Kapitán domácích zatáhl za záchranou brzdu a hostujícího útočníka stáhl. Následoval přímý volný kop a červená karta. Hosté rázem ožili a měli dvě, tři dobré šance, ale na Ješinu nevyzráli. 

Brankostroj pokračoval i po přestávce.

Ve druhé půli Rouchovany přidaly a v 53. minutě snížily Valou na 4:2. Jenže už o minut později nepokryly po rychlém brejku Podpěru, který propálil Chocholáče 5:2.  Rouchovany se nevzdaly a opět Slabým snížily na 5:3. Poté byli hosté lepší a čtvrtá branka visela ve vzduchu, jenže nepřišla. V 81. minutě přidal druhou branku Svoboda, ale tentokrát našly odpověď Rouchovany Holoubkem 6:4 a opět se přiblížily domácím. Rozhodla závěrečná čtyřminutovka. Hattrick završil po ideálním centru Dobeše Svoboda a pojistku výsledku přidal v 88. minutě Jašek. Rapotice, které hrály více než poločas o deseti, byly lepším týmem a v kontextu celého utkání si vítězství svou bojovností a produktivitou zasloužily.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Minulou výhru s Pyšelem jsme chtěli potvrdit. Nezačali jsme ovšem nejlépe a soupeř nám dělal svým rychlým přechodem do útoku problémy. Úvodní tlak jsme přežili a sami jsme se ujali vedení. Musím říci, že jsme byli nesmírně produktivní. Během čtvrthodiny jsme dali čtyři branky a hosté se zdáli být zlomení. Bohužel jsme je posadili na koně chybou Kovaříka při obdržené brance a poté byl navíc vyloučen. Ve druhé půli se hrálo nahoru dolů, na snížení hostů jsme ale vždy zareagovali. Nakonec jsme utkání definitivně rozhodli v poslední desetiminutovce. Jsme rádi, že jsme zápas zvládli a dotáhli jsme se na střed tabulky, kde se můžeme reálně pohybovat. Do Mohelna můžeme jet zcela v klidu.

1.SK Rouchovany
Maša Jiří, trenér: Zasloužená výhra domácích po našem špatném výkonu. Obdržené branky jsme dostali po našich individuálních chybách.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - I. Svoboda [-] (88. P. Horák [-] ) , V. Nedvěd [-] (46. T. Pavlíček [-] ) , M. Laš [-] , J. Klement [-] (46. M. Jašek [-] ) , L. Podpěra [-] (63. R. Zezula [-] ) , P. Císař [-] (46. M. Pavlíček [-] ) , K. Kovařík [-] , M. Dobeš [-] , L. Man [-] , J. Tesař [-]

1.SK Rouchovany
J. Chocholáč [-] - J. Maša [-] (77. J. Odstrčil [-] ) - L. Ludvík [-] , D. Svoboda [-] , M. Fiala [-] , P. Křivánek [-] , P. Pachr [-] , R. Havelka [-] , P. Vala [-] - J. Slabý [-] , Z. Holoubek [-] -

ŽK: 44. V. Nedvěd - 47. P. Pachr . ČK: 38. K. Kovařík .
Hráči zápasu: I. Svoboda - Z. Holoubek , J. Slabý .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUDLÍK Pavel - KUDLÍK Radim, KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.