4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnava B se dostala výhrou do kontaktu


Branky


25. P. Malec , 32. M. Mezlík , 52. M. Mezlík , 71. D. Jašek - 15. J. Kazda , 30. J. Kazda
0

Důležitou výhru si připsala Trnava v zápase proti Budišovu a je nadostřel nejen svému poslednímu soupeři, ale i Kralicím. Na tyto dva týmy nyní ztrácí Trnava pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali vždy vyrovnat

První zápas jara, znamenal pro domácí první vítězství do jarní tabulky. Počasí skoro letní, na lavičce čtyři hráči na střídání, tak to byla hlavní pozitiva pro domácí. V prvním podzimním zápase to bylo s hráči hodně špatné, takže logika věci naznačovala vzestup  hráčského výkonu. První poločas to moc nenaznačoval. Na hře Trnavy se hodně podepisuje neustále se měnící obrana. Má to vliv na celou jejich obrannou hru. Špatně funguje komunikace a tak vznikají zmatky. To byl i důvod, proč domácí dostali první dvě branky od Jakuba Kazdy. Naštěstí  dokázali vždy rychle odpovědět ze dvou standartních situací. To se střelecky prosadili Pavel Malec a Miloš Mezlík. Poločas tak nic nerozhodl a vše se mělo rozhodnout v poločase druhém.

 

Domácí dokázali otočit výsledek ve svůj prospěch

Hra se přesunula hlavně mezi šestnáctky. Rozruch dělaly jen občasné výpady z brejků na obou stranách. První posun ve skóre učinil Miloš Mezlík. Brankář hostí se dostal až na hranici šestnáctky a nedokázal zachytit míč. Ten nejdříve minul Ondračka, ale Miloš Mezlík se už nemýlil. 3:2, pro nás znamenalo první vedení v zápase. Unaveného Ondračku vystřídal Pepa Vlčan a do středu zálohy se přesunul Pavel Hnízdil. Hosté se snažili o vyrovnání. Několik šancí měli, nedokázali je dotáhnout do konce. To na druhé straně se do brejku dostal Josef Vlčan a jeho nabídku před prázdnou bránou dokázal Dominik Jašek 100% využít. 4:2, už bylo potvrzující razítko. Oba týmy byly vyrovnané a tak hosté nedokázali odpovědět. Vítězství Trnavy tak je náplastí nad ne příliš podařeným podzimem. Na druhou stranu, při tak velkém počtu zranění, jsou rádi, že obstáli.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Paradoxně první zápas jara v letním počasí v listopadu, přinesl konečně plnou lavičku náhradníků a tím i zlepšený výkon celého týmu. Tvrdý a férový zápas z obou stran více sedl nám.

FC Budišov - Nárameč B
Sedláček Jan, asistent trenéra: Opět jsme měli problémy sestavit základní jedenáctku. Začali jsme velmi aktivně, ale postupem času se hra vyrovnala. Bohužel jsme inkasovali po nedůslednosti v bránění. Domácí byli produktivnější.



Sestavy


FK Rudíkov B
L. Doležal [-] - R. Savara [-] , T. Malý [-] (22. P. Janeček [-] ) , T. Klíma [-] , T. Doležal [-] - V. Buďa [-] , L. Ondračka [-] (65. J. Vlčan [-] ) , P. Hnízdil [-] , P. Malec [-] - M. Mezlík [-] (82. D. Fiala [-] ) , D. Jašek [-]

FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - J. Sedláček [-] , O. Doležal [-] , O. Kazda [-] , D. Pavlíček [-] - M. Dobrovolný [-] , M. Sedláček [-] , V. Beránek [-] , J. Kazda [-] - R. Mezlík [-] , K. Průša [-]

Hráči zápasu: P. Malec .
Místo: Trnava. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.