T. Vystrčil 85. (p.)
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roma nestačila na rozjetý Kozlov


Branky


0

Tento duel sliboval ofenzivní fotbal. Střetli se zde domácí Roma Jihlava nejlépe střílejcí tým soutěže s dvěma nejlepšími střelci a hostující Kozlov s několika výraznými osobnosti .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažná první půle

Od toho utkání se čekal velký ofenzivní svátek, ale první poločas byl daleko za očekáváním. Více ze hry ze hry měli domácí, drželi balon vytvořili si několik slibných šancí, ale proměnit se jim nepovedlo. Hosté z Kozlova doslova první poločas prospali a poločasová remíza 0:0 spíše vyhovovalo jim.

Pěkné branky Kozlova

Po změně stran hosté výrazně ožili. Převzali otěže zápasu do svých rukou. V 53.minutě natáhnul ke střele z dobrých 20-ti metrů Kozlovský kapitán Jiří Štěpánek a vsítil krásnou branku 0-1. Vstřelená branka hosty ještě více navnadila a ještě přidali v osobních a z toho pramenila druhá branková situace, kterou úspěšně proměnil Jaroslav Bečka 0-2. Poté domácí zahrávali pokutový kop, když ve vápně rukou zahrál hostující bek Patrik Hartmann. Penaltu proměnil hráč číslo 2 Tomáš Vystrčil 1-2. Uklidňující branku vstřelil Luboš Rychtecký, který svůj inviduální únik krásně zakončil do horního rohu branky, jinak výborně chytajícího domáciho brankáře Oldřicha Karši 1-3. Pro hosty to byli důležité dva body v boji o titul. Potvrdila se jejich výborná bilance na hřištích soupeřů.



Ohlasy k zápasu



TJ Kozlov
Tomáš Janeček, trenér: Čekali jsme obtížné utkání, Roma má velkou ofenzivní sílu. První půle z naší strany byla velmi vlažná, ale ve druhém poločase jsme to zlomili a krásnými brankami rozhodli celé utkání.



Sestavy


TJ Roma Jihlava
O. Karša [-] - M. Drevňák [-] (46. L. Adam [-] ) , J. Flégr [-] , K. Dreveňák [-] , M. Šivák [-] , F. Longauer [-] , B. Táncoš [-] , E. Novák [-] , O. Skála [-] , M. Suchý [-] , T. Vystrčil [-]

TJ Kozlov
L. Lang [-] - M. Matějíček [-] , P. Hartman [-] , V. Rychtecký [-] , P. Boháček [-] (70. T. Vrzáček [-] ) , L. Rychtecký [-] , M. Černý [-] , J. Bečka [-] , J. Štěpánek [-] , M. Mlsna [-] , R. Kliment [-]

Hráči zápasu: J. Štěpánek .
Místo: UT Jihlava. Počet diváků: 30. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - LYSÝ Tomáš, BÁRTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.