Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka doma nechala tři body Cejli!


0

Luka hrála další existenční zápas o bytí a nebytí v OP. Posílena o hráče z A týmu však tentokrát podala mdlý výkon a Cejle vyhrála vysoko 2:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v loucké síti

Hosté začali zápas lépe a aktivněji, ačkoliv prvních několik minut hráli v deseti, než je doplnil jedenáctý hráč. A byli to hosté, kdo mohl jít jako první do vedení, když se hostující záložník zjevil osamocený sám na vápně, avšak naštěstí pro domácí minul branku. Za hosty vyčnívali především bratři Čápové a Pavel Dolejší, kteří nedali domácí obraně pokoj. Byli důraznější, také kombinace vypadala v podání hostů lépe než u domácích. Ve 20. minutě se také poprvé měnilo skóre. Skrumáž ve vápně domácích dala šanci ke skórování Jiřímu Bednaříkovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě, 0:1. Domácí se po inkasované brance mírně zvedli, aktivní byli především hráči z A týmu, ale ti sami na všechno nestačili. Boháčkovu střelu dobře kryl gólman Lačný. Ve 35. minutě přišla druhá gólová situace v utkání a opět ji měli na starosti hosté. Standartku domácí zeď tečovala, na odražený míč už však domácí obrana nereagovala, a tak Dalibor Čáp doklepl míč do sítě podruhé, 0:2

Vyrovnání domácím příliš nevydrželo

Druhý poločas však domácí zastihl v nebývalé formě, v kabině si evidentně řekli, že takto se o záchranu nebojuje. V 51. minutě snížil Martin Boháček a za dalších pár minut bylo vyrovnáno. Martin Pekárek v 53. nevzdal souboj, dobře zapresoval a vybojoval míč a následně propálil gólmana a začínalo se od začátku, 2:2. Pro domácí se začalo blýskat na lepší časy, v prvních patnácti minutách byli jasně lepší, ale góly nepřicházely. Pak ale přišla obrovská hrubka domácích - ztratil se míč, dlouhý nákop místo aby domácí Poláček odhlavičkoval do pryč, tak z toho byl námaz a domácí zase prohrávali 2:3, když úspěšným střelcem byl tentokrát Pavel Dolejší. Domácí po tomto gólu odpadli, hosté se dostali do sedla a kontrolovali průběh utkání. A z brejků přidávali i další branky, dvakrát se do listiny střelců zapsal Alexandr Zelinka, konkrétně to bylo v 68. minutě a pak dvě minuty před koncem, čímž stanovil výsledek zápasu na 2:5.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka - trenér: "Jsem vcelku zklamán naším výkonem, zřejmě si už někteří mysleli, že když se jednou vyhraje, tak to půjde samo, ale bohužel. My jsme si ani kloudně nenahráli!! Je mi líto těch kluků z áčka, ti nám chodí pomoct, bojujou za nás, jako jediní z nás tam i běhají a my jim nejsme schopní ani přihrát na 2 metry. Je to smutný, ale s tou kvalitou a bez tréninků tam asi nemáme co dělat."




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
J. Babínek [-] - M. Poláček [-] (67. P. Vrzáček [-] ) , L. Boháček [-] (67. T. Munduch [-] ) , M. Bratršovský [-] , M. Boháček [-] , M. Pekárek [-] , J. Čermák [-] , M. Kubeš [-] , V. Rychlý [-] , M. Guth [-] , R. Hájek [-] (79. Š. Kreigsmann [-] )

TJ Cejle
P. Lačný [-] - M. Kalaš [-] , M. Radouš [-] , J. Bednařík [-] , R. Havlíček [-] - A. Čáp [-] , J. Havel [-] , M. Bednařík [-] , A. Zelinka [-] - P. Dolejší [-] , D. Čáp [-]

Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 59. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - KŘÍŽ Ivo, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.