Beranov rozstřílel Nadějov a postupuje!


Branky


0

To, co se po podzimu jevilo jako nanejvýš pravděpodobné, tedy že Beranov jde za postupem, se stalo o tomto víkendu skutečností! Velký Beranov neměl s Nadějovem žádné slitování,, nasázell mu sedm kousků a mohly propuknout divoké oslavy postupu do I. B třídy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly nasvědčovaly postupu

Na půdu lídra soutěže přijel letos ještě neporažený Nadějov a tak to i přes papírové předpoklady mohl být vyrovnaný zápas. Začátek zápasu však začal v očekávaném tlaku domácích, kteří se postupnými útoky hned od začátku poločasu dostávali na dostřel Čejkovy brány, avšak nic zásadního nevedlo ke změně skóre, buď mířily střely domácích mimo tři tyče nebo ve většině případů byl proti výborný Čejka, jenž postupně zlikvidoval hlavičku Ganzwohla, střely Pokorného, Jonáše i následnou Ganzwohlovu dorážku z bezprostřední blízkosti. Hosté se svými nákopy na útočníky nedělali zvlášť větší obtíže, a tak se i zrodil první gól utkání. Domácí obrana šikovně odehrála dlouhý balon Nadějovských přímo do míst, kde byl rozběhlý Roman Jonáš, ten si obhodil brankáře a i z obtížnějšího úhlu dopravil balon do branky -1:0. Následovalo další dobývání branky hostů, které zužitkoval Martin Křenek, který byl faulovaný na samé hranici šestnáctky. Ujal se zahrávání přímého kopu a míč poslal přes zeď za Čejkova záda - 2:0. Další branka padla po dlouhém autovém vhazování, kde míč hlavou prodloužil Ganzwohl na osamoceného Jonáše, který neměl problém dopravit míč do sítě potřetí. Domácím trochu zkazil odchod do šaten Petr Mach, který při stejné standartní situaci, jakou zahrávali domácí, zakroutil balon tentokrát přes zeď domácích za Markovičova záda, 3:1. Tak skončila první půle, kdy Beranov hrál na oko pěkný fotbal, ale hosty zachraňoval od většího přídělu brankář Čejka.

Druhá půle přinesla další domácí branky

Do druhé půli vlétli domácí namotivovaní svými fanoušky s cílem zasadit Nadějovou smrtelnou ránu. To se podařilo po osmi minutách Romanu Jonášovi, který obdržel do velkého vápna přihrávku od Matějíčka a i s trochou štěstí a přispění obránců hostů dopravil balon do sítě- 4:1. Domácí pak mírně polevili a volně kombinovali na polovině soupeře. Střely a centry končily mimo branku nebo je sbíral hostující brankář. Další branka padla až v 75. minutě, Markovič rychle rozehrál a vyslal Richarda Ganzwohla do brejku, ten se zbavil obránce a tvrdou ranou procedil balon mezi nohama Čejky, 5:1. Pět minut poté našel Kamil Eliáš ve vápně rozběhnutého Neshybu a bylo to 6:1. Domácí si zápas užívali a početné publikum potěšili gólem v samém závěru, Martin Neshyba vyslal do vápna ostrý přízemní centr z pravé strany a střídající Jiří Hladílek tečoval míč do branky dnes naposledy, 7:1. Po brance rozhodčí odpískal konec zápasu a domácí mohli slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl - útočník: "Zápas měl jednoznačný průběh, v první půli ještě hosty od většího přídělu uchránil výborný Marek Čejka v brance, ale jinak jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou."

TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář: "Beranov ve skvěle hrající formě byl lepším týmem a poločas byl 3:1 pro domácí, druhou půli jsme neměli ani šance a Beranov nám přidal další čtyři góly.Nakonec z toho byl pro nás trochu krutý výsledek 7:1.Domácí byli od začátku do konce lepší a vyhráli zaslouženě."



Místo: V. Beranov. Počet diváků: 157. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - WENDL Miroslav, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.