Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše doma rozstřílela Bítovčice!


Branky


7. J. Florián , 19. L. Karkula , 30. L. Karkula , 51. M. Petráš , 67. F. Florián , 73. F. Florián , 83. F. Florián - 22. M. Šťáva (p.) , 70. M. Šťáva (p.)
0

Béčko Staré Říše doma nepředvádí příliš vyrovnané výkony, to však neplatilo v zápase s posledními Bítovčicemi, nad kterými se začíná smrákat. Domácí neměli s hosty absolutně žádné slitování, nasázeli jim na cestu domů sedm kousků a brali zaslouženě tři body. Výhru režírovala především trojice Karkula-Florian Josef -Florian František. Hostům nepomohly ani dva pokutové kopy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Časné vedení domácí uklidnilo

Domácí na nic nečekali a od první minuty na bítovčické hráče vlétli po hlavě. První branka na sebe nenechala dlouho čekat, přišla v 7. minutě, kdy střelou z hranice šestnáctky udeřil Josef Florian a bylo to 1:0. Na hřišti i v dalších minutách existovalo pouze domácí mužstvo a po přihrávce z pravé strany prostřelil gólmana hostů Lukáš Karkula, to běžela 19. minuta a bylo to už 2:0. Pak domácí mírně polevili, vázla především spolupráce uprostřed hřiště, kde domácí nebyli schopní udržet chvilku míč, což logicky dávalo šanci hostům. Ti se dostali k několika zakončením, avšak žádné k brance nevedlo. Především levá strana bítovčické formace dělala domácím problémy. Ve 22. minutě se odehrál ve vápně domácích souboj tělo na tělo, který sudí Staněk posoudil jako nedovolený a hosté zahrávali již třetí penaltu na jaře. Miroslav Šťáva se nemýlil a snížil na 2:1. Ve 30. minutě se skóre zápasu měnilo počtvrté, to když hlavou uklidl míč za záda gólmana po rohovém kopu opět Lukáš Karkula3:1. Ve 45. minutě přišla pro domácí oddíl komplikace, to když byl po druhé žluté kartě vyloučen obránce Michal Šeda. Bylo tedy otázkou, jak se s přesilovou hrou popasují hosté z Bítovčic.

Vyloučení domácím paradoxně pomohlo

I přes vyloučení Šedy byli domácí paradoxně aktivnější, přehrávali hosty hlavně fyzicky, bylo vidět, že hosté odpadávají postupně fyzicky. Toho samozřejmě domácí využili vrchovatě, po jedné z kombinací se prosadil v 51. minutě Michal Petráš a bylo to už 4:1. A to nebylo ze strany domácích vše, nadále dobře kombinovali, středová formace se ve srovnání s první půlkou rapidně zlepšila a vytvářela pro útočníky slibné šance. Jednu z nich v 67. minutě využil František Florian a rozjel tak svou one-man show. V 70. minutě přišla druhá penaltová situace, opět ve vápně domácích a Miroslav Šťáva se nemýlil ani podruhé. Za dalších 3 minuty si vzal František Florian slovo podruhé a nekompromisně zakončil na průběžných 6:2. A František Florian pořád neměl dost, a tak v 83. minutě dokonal čistý hattrick, čímž stanovil konečné skóre na 7:2. Domácí naprosto opanovali celý druhý poločas, vyloučení jim paradoxně pomohlo. Bítovčice působily odevzdaným dojmem, navíc jim scházela fyzická připravenost, tudíž výhra domácích je naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše B
Tomáš Kratochvíl - záložník: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně, napadali jsme a vytvořili jsme si několik šancí. Ve druhém poločase hosté fyzicky odpadli a my po kombinačních akcích přidali další branky."




Sestavy


FSC Stará Říše B
Z. Svoboda [-] - D. Bartoň [-] (46. J. Buzek [-] ) , M. Šeda [-] , D. Kouba [-] - F. Bartoň [-] (46. M. Petráš [-] ) , F. Florián [-] , D. Kupka [-] , P. Pokorný [-] , J. Florián [-] - L. Karkula [-] (74. J. Štěpnička [-] ) , T. Kratochvíl [-]

FC Bítovčice
L. Kučera [-] - V. Ďásek [-] , J. Hrad [-] (85. V. Caha [-] ) , L. Pokorný [-] , Z. Kourek [-] , M. Šťáva [-] , L. Komárek [-] , J. Zimola [-] (20. M. Jára [-] ) , J. Diviš [-] , J. Láznička [-] , L. Kolda [-] (55. J. Frühbauer [-] )

ŽK: 21. M. Šeda - 50. L. Pokorný , 79. J. Frühbauer , 83. J. Hrad . ČK: 45. M. Šeda .
Hráči zápasu: L. Karkula , F. Florián .
Místo: Stará Říše. Počet diváků: 50. Rozhodčí: STANĚK Lukáš - URBÁNEK Zdeněk, VLK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.