Beranov dobyl batelovský chrám!


Branky


0

Ačkoliv vypadá výsledek vcelku jednoznačně, na hřišti už to tak jednoznačné nebylo. Beranovští se na výhru velmi nadřeli a tři body mají cenu zlata. Domácí mohou litovat především své nedisciplinovanosti, kdy se nechal Hradecký poměrně brzy lacině vyloučit a usnadnil hostům cestu k nakonec vysokému vítězství 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrou hru domácích utnul zkrat Hradeckého

Že to nebudou mít hosté v Batelově vůbec jednoduché, to veděli již před zápasem. Batelov má doma výbornou bilanci a tu chtěl potvrdit i v zápase s vedoucím Beranovem. Oběma celkům neprospíval od začátku těžký, bahnitý terén, hra byla neurovnaná a plná nepřesností. Hosté se od začátku snažili nátlakovou hrou přimět domácí k chybě, obrana však fungovala bezchybně a navíc svými dlouhými nákopy zakládala protiútoky. Ve 23. minutě se jeden z nákopů chytil, po pravém křídle si to na Markoviče pelášil domácí křídelník, mířil dobře mezi nohy gólmana, ten však dobrým zákrokem znemožnil změnu skóre. Beranov se sice nadále snažil, ale ztroskotal ve finální fázi. V jednu chvíli byli diváci svědky zajímavé situace, kdy hosté zahrávali sérii 7 po sobě jdoucích rohových kopů, ale ani jeden k zakončení nevedl. Ve 35. minutě se domácí dostali do další šance, vznikla trma vma před Markovičem, který míč s námahou a s pomocí obránců odklidil do bezpečí. Asi nejdůležitější situace v zápase se odehrála o chvilku později. To po odehrání míče, v přerušené hře, nakopl zcela nesmyslně a bezmyšlenkovitě Hradecký hostujícího Štumara a sudí Kříž ho poslal správně pod sprchy. Do konce poločasu už se nic neudálo, takže se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

V deseti Batelov dlouho nevydržel

Batelov i přes oslabení chtěl nadále pokračovat v dobrém výkonu z první půle, bohužel pro domácí přišla první branka v jejich síti poměrně záhy. Běžela 50. minuta, zaváhání domácího obránce využil nejlepší střelec soutěže Richard Ganzwohl, který propálil gólmana domácích a přinesl do hostujících řad pomyslný klid. Batelov i přes obdrženou branku nadále praktikoval svoji hru, to mu však vydrželo pouhých 10 minut po obdržené brance. Vystřídavší Molva dostal dlouhý balón za obranu, zpětnou přihrávkou našel na penaltě opět Ganzwohla, a ten se, jak je jeho dobrým zvykem, nemýlil - 0:2. Od této chvíle nybali hosté stoprocentní klid, na domácích bylo vidět, že jim postupně ubývají síly, čehož hosté využívali k dalším útočným výpadům. Po jednom z nich se dočkal branky Vít Molva, který dostal dobrou přihrávku a tváří v tvář gólmanovi nezaváhal, 0:3. Za dalších cca 10 minut byl u další gólové akce opět Molva. Ten skvělým křižným pasem oslovil Kamila Eliáše, ten běžel z kraje sám na brankáře, hledal ještě spoluhráče Neshybu, ten mu v těžké pozici ještě vrátil a Eliáš upravil tak na průběžných 0:4. V 86. minutě si vzal slovo opět Eliáš, který si vzal míč z levé strany, postupoval sám na branku a prostřelil gólmana na přední tyč, konečný výsledek tak vyzněl pro domácí krutým způsobem - 0:5.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce: "Zápas proti lídrovi soutěže jsme si prohráli sami. Prakticky ho rozhodla klukovina našeho hráče, který se nechal hloupě vyloučit. První poločas jsme byli nebezpečnější, po prvním gólu jsme rezignovali. Věřím, že hosté svůj náskok udrží a postoupí do I. B třídy."

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl - útočník: "I pře na první pohled jasné vítězství se výsledek nerodil vůbec lehce. My v prvním poločase sice více drželi míč, ale neměli jsme žádné šance, to naopak domácí měli dvě jasné gólovky. Nakonec se nám podařilo urvat důležité vítězství."



Místo: Batelov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘÍŽ Ivo - PACEK Dominik, VLK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.