1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné vstoupilo do jara vítězně!


Branky


0

Jamné zažilo velice povedenou zimní přípravu a chtělo bodovat i v prvním domácím zápase proti Brtnici, která chtěla na jaře zlepšit svoje nevyrovnané podzimní výkony. V zápase, kteerý byl chudý na branky, nakonec domácí urvali tři body za výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v duchu taktické bitvy

Domácí jasně deklarovali, že chtějí po dobré zimní přípravě doma naplno bodovat a co nejdříve se přiblížit záchraně. V prvním čísti první půle jim to ale Brtnice příliš neumožňovala, byla aktivnější na míči a působila svěžejším dojmem než domácí hráči. Ke góloé šanci to však v prvních 20 minutách nevedlo, hosté zahrávali sice několik rohových kopů, ale bez potřebné finální fáze. Když už to vypadalo, že se domácí probudili a začínají se osmělovat, vyrobil domácí hráč kiks, hostující útočník běžel sám na Špejtka, ten si na něj však počkal a jeho šanci dobře pokryl. Pak už se domácí skutečně probudili a začali se taktéž snažit o kombinace, ale těžký terén jim to příliš neumožňoval, výsledkem tak byla pouze jedna akce, která stojí za zmínku. To když se zastřeloval Martin Matějíček, ale jeho střele mnoho práce Plačkovi v brance nenadělala. Takže první poločas žádnou branku asi 50 divákům nenabídl.

Matějičkova zkušenost rozhodla zápas

Jamné chtělo pokračovat v aktivní hře z konce prvního poločasu i na začátku poločasu druhého, a to se vcelku dařilo. Domácí v rámci možností dobře kombinovali a v 53. minutě se dočkali zasloužené odměny v podobě vedoucí branky. Martin Tlačbaba zakroutil standartní situaci přesně do míst, kde stál Martin Matějíček, a ten se díky svým zkušenostem bezproblémově prosadil - 1:0. Jamenští nepolevili ani po vstřelené brance, do dalšího nadějného zakončení se dostal Petr Pavlíček, avšak střela byla z větší vzdálenosti a příliš problémů gólmanovi neudělala. Zhruba od 70. minuty ale začali domácí mírně odpadat a hosté se je snažili zmáčknout na jejich obranné polovině. Opět z toho však byla pouze série rohových kopů, se kterými si domácí obrana s klidem poradila. Díky útočným snahám hostů se jamenští snažili dostávat do brejkových situací, jednu takovou mohl proměnit Martin Pytlík, avšak zbytečně svou akci ve vápně zpomalil a nic z ní nebylo. Do konce zápasu si domácí v čele s výborným Špejtkem vítězství pohlídali a připsali si do tabulky veledůležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela, záložník: "My jsme chtěli po dobré přípravě bodovat i v ostrém utkání s Brtnicí. První poločas byli mírně lepší hosté, my se zlepšili ke konci poločasu a aktivní jsme byli i v tom druhém. Po vstřelené brance nás hosté trochu zmáčkli, ale naštěstí z toho žádná šance nebyla."

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček, obránce: "Pro nás to byl první ostrý zápas. V prvním poločase jsme si vytvořili minimálně dvě tutovky, když naši hráči šli sami na brankáře, ale neuspěli. Dost pravděpodobně by se zápas vyvinul jinak. V druhém poločase to byl spíše zmar a chaos. Doufejme, že příští zápas dopadne v náš prospěch."



Sestavy


TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - M. Tlačbaba [-] , T. Skryja [-] , O. Klíma [-] , O. Vomela [-] - J. Šoukal [-] , P. Pavlíček [-] , M. Matějíček [-] , M. Pytlík [-] - J. Klíma [-] (89. J. Nesiba [-] ) - L. Varhaník [-] (82. M. Bruzl [-] )

TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - R. Kružík [-] , M. Plaček [-] , Z. Doležal [-] - J. Brancuzský [-] , T. Doležal [-] , P. Kružík [-] , R. Marek [-] - J. Vyskočil [-] , J. Kružík [-] (46. T. Štefl [-] ) - R. Kružík [-]

Hráči zápasu: J. Špejtek , M. Matějíček .
Místo: Jamné. Počet diváků: 46. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - MLSNA Jiří, BÁRTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.