Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na půdě posledního Pacova byla na závěr sezóny k vidění gólová přestřelka


Branky


0

Gólové hody byly nabídnuty těm, kteří si v sobotu odpoledne našli cestu na stadion Pacova, kde se utkala místní rezerva s hosty Tisu. Soupeři se nakonec rozešli smírně, kdy každý z týmů dokázal vstřelit tomu druhému sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním poločase nedokázali udržet tří brankové vedení

Domácí se po zlepšených výkonem v závěru soutěže chtěli v posledním utkání rozloučit vítězstvím. To pro ně ovšem po začátku zápasu vypadalo hodně bledě, když už ve 21. minutě byl stav utkání 0:3. První branka utkání padla  po standardní situaci z levé strany, kdy se ve vápně domácích prosadil hlavičkou L. Blažek. Na 2:0 pro hosty zvyšoval po faulu domácího Šlechty P. Šidlák z pokutového kopu. Trestuhodných 20 minut domácích třetím gólem potrestal J. Novotný, poté co ho do brejku vysunul stoper hostů Svoboda. Novotný si následně položil gólmana a zakončoval do prázdné brány. Ve 22. minutě  dokázal za Pacov snížit Z. Rybčák, kdy se po pěkné kombinaci dostal ve vápně ke střele a jím vyslaný balón se od tyčí odrazil do sítě. Domácí od tohoto okamžiku zlepšili pohyb a lépe kombinovali. Ve 26. minutě jejich druhou branku střílí L. Rybčák, kdy pressingem znejistil gólmana hostí, který chyboval v rozehrávce a po kličce golmanovi již neměl problém uklidit míč do sítě. Náskok Tisu se tak zkracuje na rozdíl jediné branky. Ve 28. minutě bylo dokonce srovnáno. Zdenko Rybčák se uvolnil na pravé straně, odcentroval na nabíhajícího J. Pavelce, který vystřelil levačkou a vyrovnal na 3:3. Pacov byl na koni a ohrožoval Tis nebezpečnými nájezdy. Ve 36.minutě Rybčák Lukáš rychle rozehrál a našel Kostrouna, který si posunul míč a střelou z 25 metrů překonal gólmana Sojku. Blížil se závěr první půle a nyní při chuti hrající Pacov neměl dost. Vytvářel si šance a z brejku zvýšil na 5:3. Rybčák Zdenko odkopem z vlastního vápna našel Pavelce, který utekl hostující obraně a našel před bránou volného P. Gavreckého, který těžkou střelou zakončil do odkryté brány.

Výsledná dělba bodů

Začátek druhé půle si už chtěli domácí ponechat ve své režii, ovšem nenašli lehkost a pohodu z dobře odehrané druhé části první půle. Tis toho využil a snížil na rozdíl jediné branky, když se hostující kapitán uvolnil před vápnem, vystřelil a jeho střela propadla Pachtovi do brány. Domácí přes řadu nepřesností zabrali a našli opět recept na hostující obranu. Po pohledné kombinaci záložní řady se na pravé straně uvolnil Gavrecký, centrem našel Pavelce, který podruhé skóroval. Během pěti minut bylo srovnáno a zápas již poněkolikáte začinal od nuly. Nejprve T. Vacek využil zaváhání domácí obrany a snižil v 68. minutě na rozdíl jedné branky a v 63. minutě se po rohovém kopu M. Kozlík krásně uvolnil ve vápně, přehlavičkoval Kabíčka a vyrovnal na 6:6. Vyrovnání vneslo do řad Tisu ještě více aktivity a naopak Pacov se stěží bránil nebezpečným standardním situacím a herní převaze.  Zápas pomalu spěl k remíze když v 88. minutě střídající Chaloupka našel ve vápně L. Rybčáka, který udělal kličku golmanovi a z téměř nulového úhlu zvýšil na 7:6. Tis po tomto momentu soustředil veškerou aktivitu do útoku a zaslouženě vyrovnal. V 90. minutě dobře hrající Zdenko Rybčák vyvážel balon z vápna, míč však zbytečně ztratil a následným faulem připravil hostům přímý volný kop. Po jeho rozehrání obrana zapomněla na kapitána Vacka, který překonal Pachtu a rozhodl tak o dělbě bodů. Nutno podotknout, že oboustranně kvalitní zápas nabídl slabé divácké návštěvě na krajské úrovni nespočet momentů a zvratů, za které se rozhodně ani jedno mužstvo nemuselo stydět.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Utkání mělo opravdu téměř všechno, až na naše vítězství. Musíme pochválit kluky, že za rozhodnutého stavu nesložili zbraně a během 20 minut otočili stav utkání z 0:3 na 5:3. Ovšem jak tomu bylo v jarních utkáních, soupeři jsme nabídli lacinými chybami šance, které Tis dokázal proměnit a zaslouženě vyrovnal.

TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Do 15. minuty jsme vedli a mysleli jsme si, že máme vyhráno. Nehrajem však zodpovědně a dostali jsme pět gólů do půlky. Do druhého poločasu jsme přeskupili řady a nakonec berem bod, na kterém má velkou zásluhu Tomáš Vacek.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - L. Rybčák [-] , L. Šlechta [-] , J. Kerouš [-] , O. Svoboda [-] - Z. Rybčák [-] , D. Podolský [-] , R. Doležal [-] (82. R. Chaloupka [-] ) , M. Kostroun [-] - J. Pavelec [-] (57. J. Ježek [-] ) , P. Gavrecký [-] (68. T. Kabíček [-] )

TJ Tis
J. Sojka [-] (46. T. Kozlík [-] ) - P. Benák [-] , P. Šidlák [-] , J. Bárta [-] (60. V. Mareš [-] ) - M. Kozlík [-] , J. Rosecký [-] , L. Blažek [-] , T. Vacek [-] - J. Novotný [-] (46. R. Havel [-] ) , J. Novotný [-] , F. Vala [-]

ŽK: 88. L. Rybčák , 90. D. Podolský .
Místo: Pacov. Počet diváků: 23.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.