3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa si doma s Černovicemi pohlídala tři body


Branky


33. J. Vácha , 35. M. Fejt , 78. J. Heppner - 8. T. Kohout
0

Domácí ukázali, že na svém hřišti příliš bodů nerozdávají a i přes mnohé šance hostů, zde nakonec ubojovali cenné vítězství a na svého soupeře se tak bodově dotáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovice si nechaly vzít vedení

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří první poločas hráli na svém hřišti z mírného kopce dolů a s větrem v zádech. Gól však jako první vstřelili hosté, když se po rychlém protiútoku trefil pěknou střelou z hranice velkého vápna T. Kohout. Tato branka však domácí nerozhodila a dál se tlačili směr branku Černovic. Následoval nepohledný fotbal zaviněný silným větrem ve kterém však Lípa dokázala ve 33. minutě srovnat stav zápasu. To po odpískaném faulu na středovém kruhu přišel centrovaný míč na roh malého vápna, kde v souboji byl úspěšnější domácí hráč od kterého míč propadl až k brance, kde ho do sítě dopíchl J. Vácha. Za dvě minuty přišla druhá akce Lípy, kdy tentokrát jejich útočník centroval z pravé strany do malého vápna, kde míč do sítě posílá M. Fejt a dostává tak svůj tým do vedení. Domácí hráči tak během třech minut dokázali otočit pro ně nepříznivě rozehraný průběh zápasu. Hosté mohli do poločasu odpovědět Paclíkem, jeho střela však těsně minula bránu.

 

Rozhodla neefektivita hostů

Po změně stran domácí nastupovali v rozpoložení, že tentokrát to budou oni, kdo musí hrát proti větru. Černovice tak ve druhém poločase Lípu zavalily šancemi, ale né a né je proměnit. Hráči hostí posílali mnoho balónů do vápna, ale nikdo nebyl schopen je dotlačit do sítě domácích. Ve svých velkých šancích zklamali jak Vránek, tak Vlach. Lípa se na nic moc nezmohla, vypracovala si pouze jednu šanci, při které se vyznamenal gólman hostů Pistulka, který jedovatou střelou domácího hráče vyrážel s obtížemi na roh. Hosté jako důkaz zmaru a neefektivity nastřelili ještě dvě břevna a jednu tyč. Nakonec tedy přišlo v 78. minutě zápasu potrestání. Z brejkové situace, kdy domácí Vácha poslal míč středem hřiště za obranu hostů, jenž si převzal Vendl a následně ho předložil Heppnerovi na penaltu, který už s umístěním balónu do prázdné brány neměl problém. Po tomto ukamžiku už tlak Černovic povolil a Lípa si v klidu dokráčela pro vítězství.
 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: Prvních 15 minut jsme byli lepším týmem a po inkasovaném góle se hra díky větru změnila na nekoukatelný fotbal. Díky větru jsme se však dostali do dvou šancí, které jsme dokázali proměnit. V kabinách jsme si řekli, že už zápas nepustíme. Kluci ve druhém poločase proti větru bojovali, kdy si hosté ze svého tlaku vytvořili mnoho šancí a několikrát nás musel podržet náš gólman. Černovice bohudík gól ve druhém poločase, ve kterém byly lepší, vstřelit nedokázaly, a tak jsme si dokráčeli pro tři body.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Lípa se po naší brance začala tlačit do góla a houževnatostí a důrazem nakonec docílili dvou branek. Hra přitom byla vyrovnaná a jednalo se spíše o nakopávanou. Ve druhém poločase nám pomáhal vítr a zavalili jsme je šancema a centry do vápna. Góla jsme však dát nedokázali. Oni nás následně z brejku potrestali a náš tlak povolil a hosté už zápas v klidu dohráli a zvítězili. Určitě jsme tu na bod měli dosáhnout, kdy jsme byli ve druhém poločase herně mnohem lepší, ale bohužel.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - T. Vendl [-] , M. Kříž [-] , M. Fejt [-] (70. L. Havel [-] ) , J. Havel [-] - J. Heppner [-] , J. Vácha [-] -

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - B. Bíro [-] , J. Hadrava [-] , P. Vránek [-] (78. J. Hůlka [-] ) , D. Růžička [-] , P. Jůn [-] - L. Pěnka [-] , V. Míka [-] , T. Kohout [-] - Š. Paclík [-] , J. Vlach [-] -

Hráči zápasu: P. Vašák - T. Kohout , V. Míka .
Místo: Lípa. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BESEDA Petr - DENEV Patrik, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.