0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Novém Rychnově gól k vidění nebyl


Branky


0

Bojovné tvrdé utkání bylo k vidění na hřišti Nového Rychnova, kde o výsledku mohl rozhodnout jediný gól. Ten však diváci, kteří na zápas zavítali, nakonec neviděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí mnoho, gól žádný

V Rychnově bylo od začátku k vidění bojovné, tvrdě hrané utkání, které moc fotbalové krásy nepřineslo. Největší šance zápasu si vypracovali domácí, v gól je však přetavit nedokázali. Už ve 3. minutě měl svou velkou šanci M. Faltýnek mladší, ten však hlavou trefil pouze tyč. A jelikož ani hosté nebyli v zakončování přesní, sítě balónem v prvním poločase rozvlněny nebyly. Svě tři šance si na druhý poločas schoval rychnovský M. Mugrauer, který v 57. minutě mířil vedle šibenice, v 59. minutě rozvlnil boční síť brány strážící Pistulkou a v 85. minutě znovu přestřelil. V 78. minutě se ozvali také hosté, ale gólovou střelu J. Vlacha vyrazil bravurním zákrokem gólman Faltýnek a střídající V. Hůlka trefil pouze branícího hráče. V 81. O. Kratochvíl po rohu zkoušel své štěstí, ale jeho střelu mu zablokovala obrana hostů. Po několika šancí však ani ve druhém poločase gól k vidění nebyl, mužstva se tak rozešla smírně.    


Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef - hlavní pořadatel: Bojovné tvrdě hrané utkání ve kterém měli domácí několik šancí, ale nakonec se museli spokojit s bodem. Rozhodlo neproměňování šancí.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Dnes to byla hrozná překopávaná. V Rychnově je krátké hřiště, tak to lítalo mezi obranama, bez výraznějších kombinací. Byl to důrazný zápas s množstvím osobních soubojů, který by rozhodl jeden gól.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - V. Mareš [-] , T. Faltýnek [-] , J. Červenka [-] (46. P. Slavík [-] ) , D. Karpíšek [-] - M. Čech [-] , O. Kratochvíl [-] , J. Kratochvíl [-] , J. Mareš [-] (71. J. Švec [-] ) - M. Faltýnek ml. [-] , M. Mugrauer [-] -

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - B. Bíro [-] , D. Růžička [-] , L. Stark [-] (78. V. Hůlka [-] ) , P. Jůn [-] (90. L. Pěnka [-] ) - P. Krejčí [-] , J. Míka [-] , V. Míka [-] , T. Kohout [-] - J. Vlach [-] , Š. Paclík [-]

ŽK: 90. T. Faltýnek - 43. L. Stark , 89. D. Růžička .
Hráči zápasu: M. Faltýnek st. - V. Míka , J. Míka .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - MIČKA Adam, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.