3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pacova se i nadále trápí


Branky


0

Béčku Pacova se na jaře vůbec nedaří a připsalo si třetí porážku v řadě. Po těchto ztrátách se ocitlo na posledním místě tabulky a pokud se nezvedne, mělo by se začít bát sestupu o třídu níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali mnoho šancí, proměnili pouze dvě

Po opožděném začátku hrací doby, kvůli problémům se sítí na straně FAČRu, byl od počátečních minut zápas v rukou domácích. Těm se podařilo vstřelit gól už v 9. minutě před brankářem osamoceným D. Lovětínským, který si naběhl na centr Janouška a hlavou s přehledem poslal míč k tyči. Pacovští měli za celý zápas pouze dvě větší šanci, tu první tři minuty po gólu Černíče, když po přečíslení domácích mohli odpovědět a srovnat, což se jim ale nepodařilo. Tak se skóre měnilo na druhé straně, když v 18. minutě šli domácí už do dvoubrankového vedení, poté co V. Benda dostal přihrávku z levé strany od Broma a následně přesprintoval obránce hostů, když střelou ve vápně na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Domácí si dokázali vypracovat ještě mnoho dalších šancí, proměnit je však nedokázali. Do poločasu se tedy stav utkání už nezměnil.

Po třetím góle Černíče se zápas už v klidu dohrával

Druhý poločas byla k vidění spíše nejistá hra od obou celků, kdy Slavoj projevoval snahu něco se zápasem udělat, ale jediné co se mu dařilo, bylo držet si míč více na svých kopačkách. Žádné větší šance si vypracovat nedokázal. Nakonec tak Černíč dokázala vsítit ještě svůj třetí gól v 68. minutě M. Bromem po velmi pěkné akci. To Čermák obral o míč hráče hostů na středu hřiště a zamířil si to s ním k rohu velkého vápna. Zde křižnou přihrávkou na malém vápně našel již zmiňovaného, přičemž gólman hostů čekal střelu. Brom už tak měl snadnou práci, kdy nekompromisně uklízel míč odkryté brány. Po tomto góle se zápas už v klidu dohrával a domácí si tento stav pohlídali, když ještě po akci nedokázali z metru trefit bránu. Pacov mohl pouze snížit a to až v 90. minutě, jenže po přetaženém centru jejich útočník bránu překopl a rozhodčí následně odpískal konec utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí: Pomohlo nám, že jsme dali rychlý gól a následně si vypracovali ještě asi čtyři gólovky. Pacov měl za celý zápas pouze dvě šance. Byl to za poslední dobu nejklidnější domucí zápas, co jsem viděl.

TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Byli jsme v kombinované sestavě, což bylo na hřišti znát. Domácí byli rychlejší a dravější, přičemž si vypracovali i více šancí. My jsme bohužel neměli skoro nic, soupeř byl lepší.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - D. Solař [-] , M. Leitkep [-] , M. Borkovec [-] , V. Leitkep [-] - D. Lovětínský [-] , M. Brom [-] , P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] (77. T. Lojka [-] ) , V. Benda [-] (74. J. Lacina [-] ) - P. Novák [-] (81. D. Hajdík [-] )

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - D. Podolský [-] , J. Přibyl [-] (44. J. Kerouš [-] ) - J. Pražák [-] , L. Šlechta [-] , R. Doležal [-] , R. Vítamvás [-] , L. Rybčák [-] , J. Přibyl [-] , P. Gavrecký [-] (77. J. Kuran [-] ) , M. Dvořák [-]

ŽK: 88. D. Lovětínský , 89. M. Brom - 21. D. Podolský , 33. J. Přibyl .
Hráči zápasu: M. Leitkep , P. Novák .
Místo: Černíč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZADINA Petr - BOUDA Josef, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.