5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HFK Třebíč B nadělila nepopulární "bůra" Slavoji Třešť


Branky


0

Podzimní utkání domácí v Třešti prohráli. Čekal je nepříjemný soupeř s velezkušeným  Lovětínským. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili hned 3 ze svých šancí a po zásluze vedou

Ve 3. minutě měli domácí šanci mladým Holým. Ten se dostal za obranu Třeště, po přihrávce Nováka. Brankář Pešta včasným výběhem šanci zmařil.  Hra hostů se "točila" okolo Michala Lovětínského, který převážně zásoboval přihrávkami urostlého útočníka Císaře, nebo kapitána Gutwalda. Jeho výpady dělali starosti domácím obráncům. Císaře ale skvěle "odzbrojovali" stopeři Mašek a Hoser.11. minuta opět Holý, po přihrávce Lorence postupoval sám na Peštu. Ukvapenou střelou netrefil branku.  Po pěkné kombinaci Karáska a Kováře se v šanci ocitl Novák. Jeho střelu Pešta vyrazil.  Hosté zahrávali několik nebezpečných rohových kopů. Po jednom z nich, v 19. minutě,  skrumáži před domácí  brankou, sebral míč brankář Hagara. Dlouhým výkopem našel Holého, který utekl hostujícím obráncům a vstřelil první branku utkání .  1 : 0 !  23. minuta, Holý po samostatném  úniku opět trefil  brankáře  Peštu. Šanci na vyrovnání měli i hosté. Císař sklepl míč Lovětínskému, jeho tvrdá střela se však nevešla mezi tyče. Šanci zvýšit skóre měl i Kovář. Jeho individuální akce zakončená tvrdou střelou, v 29. minutě, však v brance neskončila. 32. minuta, Karásek nacentroval agilnímu Novotnému, který hlavou překonal Peštu 2:0 .  Hosté mohli snížit ve 40. minutě. Gutwald využil svoji rychlost a postupoval sám na Hagaru. Ten včasným vyběhnutím zmařil gólovou radost. Po zahrané standartní situaci Novotný ideálně  přihrávkou vybídl ke skórování dorostence Pecku. Pro něho nebyl problém míč uklidit do prázdné branky 3:0.  

Richard Novotný kompletuje hatrick

 Druhý poločas hosté museli otevřít trochu hru. Na jednu desetiminutovku domácí zavřeli u jejich branky. Zlom přinesla 64. minuta. Lorenc výtečně uvolnil Novotného do sólového úniku. Kličku udělal brankáři Peštovi a pohodlně zavěsil do prázdné branky 4 : 0 !   Nutno uznat, že i za stavu 4 : 0 hosté chtěli hrát fotbal.  Přeskupili rozestavení a tlačili se k Třebíčské brance. Kopali několik rohových kopů, které nezahrávali špatně, ale ke gólovému úspěchu to nevedlo. Výtečně hrající Novotný měl další 2 gólové šance. V první netrefil střelou z 10 - ti metrů branku a ve druhé šanci jeho lob trefil břevno. V 79. minutě Lovětínský vystrašil Hagaru, který jeho chytrou střelu parádně vytěsnil nad břevno.  Novotný zkompletoval hatrick v 82. minutě. Po přihrávce od Kováře střelou k tyčce upravil skóre na 5 : 0 ! Hosté ještě mohli vsítit branku v 86. minutě. Po rohovém kopu se do míče opřel střídající Herkner. Jeho střelu kryl mladíček Hagara.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec, trenér: Upozorňoval jsem na hru Třeště. Nemají špatné mužstvo, naopak. Dravé mládí, zkušenost Michala Lovětínského, rychlost jejich hráčů. Hráli jsme kombinačně, odpovědně. Výtečně zahrála obrana , zejména stopeři Mašek a Houser. Ten měl v nohách sobotní zápas za "A" mužstvo, společně s Novotným a Novákem. Dali jsme pěkné branky. Novotný, ač dorostenec, projevil zkušenost z MSFL , dal 3 branky. Pochválím všechny hráče. Musím uznat, že soupeř hrál sympaticky. Chtěl hrát fotbal , otevřel obranu a my dali 3 branky z brejkových situací. Za stavu 3 : 0 jsme změnili rozestavení a zhustili střed hřiště. Hráli takticky a trpělivě.




Sestavy


HFK Třebíč B
M. Hagara [-] - T. Oberreiter [-] , M. Mašek [-] , R. Houser [-] , L. Karásek [-] - D. Kovář [-] , J. Pecka [-] (78. O. Pánek [-] ) , D. Lorenc [-] , L. Holý [-] (46. O. Uličný [-] ) - P. Novák [-] , R. Novotný [-]

TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - D. Ivan [-] (68. Š. Rod [-] ) , J. Kříž [-] , L. Lupač [-] , M. Tausch [-] - M. Krejčí [-] , M. Lovětínský [-] , J. Gutwald [-] (46. F. Nechvátal [-] ) , M. Mareš [-] , J. Novotný [-] - P. Císař [-] (59. P. Herkner [-] )

ŽK: 59. D. Kovář - 61. M. Krejčí , 86. P. Herkner .
Místo: Janáčkovo str.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - NECHVÁTAL Tomáš, JÍLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.