Ježek Rantířov vyšel znovu bodově naprázdno, Vrchovina překvapení nedovolila


0

V Rantířově se velmi často potýkají s problémem jak nahradit hráče základní sestavy. Na výkonech mužstva je to znát, za posledních 5 utkání dokázali naplno bodovat jen se Sokolem Hrotovice. V dnešním duelu vyzvali abiciózní tým z Nového Města, který vévodí tabulce, ale mají v zádech tři pronásledovatele. Oba celky tedy potřebovali naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se brzy ujali vedení, ale domácí dokázali rychle kontrovat brankou Živného

Hosté bojují o špici soutěže měli razantní vstup do zápasu, domácí brankář Antonín Krupica špatně zpracoval malou domů, když mu míč skočil o teréní nerovnost, a vybídnul ke skórování Petra Blažíčka a ten svoji šanci proměnil 0:1. Domácí se z obržené branky rychle oklepali a po centru z lajny hlavou vyrovnal Karel Živný 1:1. Domácí hráli nervózně a tím se jim na kopačky vkrádala nepřesnost. Hosté si ještě vytvořili do poločasu jednu velkou šanci, kterou však nedokázali proměnit. A tak fotbalisté odcházeli do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Polnického aktivita rozhodla o třech bodech pro Vrchovinu B

Domácí posilněni touhou strhnout na svoji stranu vývoj utkání zkoušeli dlouhé míče, od obránců a čekali chybu hostů, ale ta nepřišla. Naopak v 61. průnik Libora Polnického po straně, předkládá před branku Petru Sodomkovi a ten střílí podél padajícího brankáře Krupici druhý gól hostů 1:2. Domácí na gól odpověděli ještě větším důrazem a agresivitou v osobních soubojí a začali všechnu sílu dávat do ofenzivy. Avšak k brance ani tato snaha nevedla. Hosté v 86. minutě po centru z přímého kopu zvýšili náskok, když si na něj naběhl agilní Libor Polnický a rozvlnil síť 1:3. Hosté si vezou všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent trenéra: V zápasech se nám opakují hrubé chyby, kdy soupeři darujeme branky. Pak se do zápasu špatně dostáváme. Začíná v tom hrát roli i psychika, kdy hráči vědí že se hraje o hodně a mají jakoby svázané nohy.

SFK Nové Město na Moravě B
Karel Havlík, trenér: Po celý zápas jsme byli fotbalovější a navíc jsme dokázali potrestat chyby domácích hráčů.



Místo: Rantířov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - SÝKORA Tomáš, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.