1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou rozdílných poločasů - Želetava smírně se Žďasem B


Branky


0

V souboji sousedů ve středu tabulky se očekávalo vyrovnané utkání, domácí Želetavští měli hostům ze Žďáru co vracet, když v minulém vzájemném zápase na podzim obdrželi od hostů 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďár využívá po hříchu jen jednu ze svých šancí

Na rozdíl od minulého utkání začali hosté pěkně od podlahy. Ve 13. minutě měli již třetí velkou šanci, bohužel Havlík těsně vedle. V 18. minutě vystřelil Němec, Jelínek ve vápně tečoval a Jeřábkovi míč vypadl z náruče do branky - 0:1. V 22. minutě vystřeli Filippi těsně vedle a ve 24. minutě Jun minul střelou z vápna branku domácích. Ve 39. minutě postupoval Frieb sám na Jeřábka, bohužel ale tuto příležitost zahodil. Ve 42. minutě mohli srovnat domácí, kdy střelou jen těsně minuli branku Svobody.

Želetavští stačí pouze vyrovnat

Po změně stran domácí za pomoci větrné výhody zatlačili hosty před branku. Do 60. minuty si vytvořili několik velice dobrých příležitostí. V 61. minutě kopali přímý kop a míč, který se snášel do vápna, si zpracoval Vojtěch Čurda rukou a následně prostřelil Svobodu – 1:1. V 67. minutě mohli hosté jít opět do vedení, ale Bulíček, který zůstal sám před brankou, těsně minul. V 74. minutě fauloval Němec ve vápně domácího hráče a kopala se penalta. Výborným zákrokem se ovšem blýskl Svoboda a penaltu vyrazil. Po zbytek zápasu domácí hosty přehrávali, ale branku již nepřidali a tak se body zaslouženě dělili.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vítěslav Machatka, trenér: V dnešním utkání jsme na rozdíl od minulého předvedli větší nasazení a důraz v osobních soubojích. Remíza je asi zasloužená. V první půli byl lepší Žďár a ve druhé Želetava. Výborný výkon v brance dnes předvedl Svoboda



Sestavy


Sokol Želetava
D. Jeřábek [-] - J. Šrutka [-] , Š. Vladeka [-] , D. Jičínský [-] (46. M. Stehlík [-] ) , J. Smetana [-] - T. Veselský [-] (46. T. Vrbka [-] ) , M. Vrbka [-] , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] - T. Simandl [-] , V. Čurda [-] (85. T. Polenda [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - R. Gančev [-] , R. Štursa [-] , P. Machatka [-] , J. Havlík [-] , Z. Peňáz [-] - V. Frieb [-] , P. Němec [-] , T. Jelínek [-] , J. Jun [-] - M. Filippi [-] (65. L. Bulíček [-] )

ŽK: 36. M. Malík - 62. M. Filippi .
Místo: Želetava. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - PAVLAS Jiří, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.