1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sesazení krále z trůnu- ,,Fc Budišov- Nárameč "


Branky


0

Na kvalitním trávníku uviděli domácí fanoušci souboj  na čele tabulky. Pokud chtěli domácí ještě promluvit do souboje o titul, museli tento zápas vyhrát. Proto vycházeli ze zabezpečené obrany s přihrávky na hrot. Hosté spoléhali spíše na kvalitní kombinační fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Třebíče zahazují šance

Začátek utkání byl spíše opatrný, za zmínku snad jen stojí šance domácího střelce Nováčka, který se obtočil kolem dvou hostů, ale zamířil jen do připravených rukavic brankáře Procházky. V 15. minutě se dostal za obranu Hošek, kterého vychytal domácí brankář Trnka. Po skvělém úniku Šmída, ve 22. minutě, hlavičkoval  obloučkem Lorenc na Novotného, který z bezprosřední blízkosti trefil břevno. Aktivní Lorenc se uvolnil na levé straně, prošel až do pokutového území, předložil míč Novotnému, který z 5 metrů přestřelil opuštěnou branku. Domácí naopak zahrávali několik standartních situací, se kterými si poradila mladá obrana , nebo brankář Procházka.  Nutno uznat, že hosté se v některých pasážích hry uspokojili. Chyběl pohyb, přesnější přihrávky a hlavně gólové zakončení.

Karel Nováček rozhoduje zápas

Ve druhém poločase hosté hráli po větru, ale do vážnějších šancí se nedostávali. Hošek mohl jít sám na brankáře, ale stál v ofsaidu. Novotný se mohl stát hrdinou po rohovém kopu a zmatcích v domácí obraně, ale se zakončením váhal.  Domácí měli defenzivu pevnou. Na hrotu doplnil Nováčka zkušený Hort a začal se "potit" i Procházka v bráně HFK. Pravidlo " nedáš - dostaneš" , platilo i tentokrát. Po chybě středních záložníků HFK v 78. minutě, míč prošel k Nováčkovi, který se dokázal zbavit dvou obránců. Jeho tvrdá střela skončila za zády Procházky. Zbytek zápasu už nevěděli hosté jak domácí defenivu zaskočit. A tak domácí vydřeli na domácí hřišti cenné vítězství, které je vrátilo do hry o titul.



Ohlasy k zápasu



HFK Třebíč B
Pavel Němec st.: Upozorňoval jsem na nebezpečí od střelce Nováčka, zejména o přestávce ! Po nevynucené chybě jsme od něho inkasovali branku. Měli jsme 4 gólové šance, ale neproměnili je. Domácí rozhodně lepší nebyli, vyučili nás v produktivitě. Nehráli jsme rychle , závodili ve slalomu, zbrkle a nepřesně přihrávali. Domácím blahopřejeme k výhře.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - R. Hort [-] , M. Sedláček [-] (86. Z. Veselý [-] ) , J. Kozuň [-] (46. J. Pažourek [-] ) , T. Obůrka [-] (46. V. Beránek [-] ) , M. Molnár [-] , K. Nováček [-] , Z. Dvořák [-] , T. Nováček [-] , M. Votoupal [-] , R. Hrádek [-]

HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - M. Mašek [-] , R. Houser [-] , M. Pohořilský [-] (87. L. Holý [-] ) - M. Chalupa [-] , D. Lorenc [-] , M. Šmíd [-] (62. D. Kovář [-] ) , L. Karásek [-] - M. Hošek [-] , R. Novotný [-] , T. Zsihovics [-] (82. P. Hronek [-] )

Místo: Budišov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠRÁMEK Zdeněk, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.