T. Ločárek 24.
P. Němec 48. (p.)
2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Koutů vezou překvapivě všechny body


Branky


24. T. Ločárek , 48. P. Němec (p.) - 27. J. Cejpek , 31. M. Neumann , 34. J. Cejpek
0

V tomto utkání se střetli domací FC Žďas Žďár nad Sázavou B z horní poloviny tabulky a hosté z TJ Sokol Kouty, kteří zatím hrají spíše o záchranu. Proto se očekávalo spíše snadné vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výrazná převaha hostů

Začátek utkání vyšel lépe hostům, kteří si do 14. minuty vytvořili tři slibné šance ze standartních situací. Potom převzali otěže domácí. V 16 a v 21. minutě postupovali dvakrát domácí na jednoho obránce hostů, ale jak Frieb, tak Filippi vyřešili tyto velké šance špatně. Skóre se měnilo o dvě minuty později, kdy Filippi na půlce vysunul Ločárka, ten utekl obráncům a střelou k tyči nedal Stýblovi šanci. Potom zažili domácí sedm minut hrůzy, během kterých, vstřelili hosté tři branky postupně se trefili 27.minutě Cejpek Jiří, 31.Neuman Miloš a v 34. znovu Cejpek Jiří a do konce první půle domácí jasně přehrávali.

Vyrovnání hry domácím alespoň bodu nepomohlo

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. V 47. minutě proměnil Němec penaltu za ruku hostujícího hráče a bylo to 2:3. I přes několik slibných šancí na obou stranách se skóre nezměnilo a tak si všechny body odvezli Kouty.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, trenér: Dnešní utkání zvládli lépe hosté, kteří rozhodli o výsledku díky většímu důrazu a nasazení v prvním poločase.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - R. Gančev [-] , Z. Peňáz [-] , P. Machatka [-] , J. Havlík [-] , R. Štursa [-] - P. Němec [-] , T. Ločárek [-] , V. Frieb [-] (87. V. Franěk [-] ) , J. Jun [-] - M. Filippi [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - D. Navrkal [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , J. Havelka [-] - J. Cejpek [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , F. Coufal [-] - F. Tenkl [-] (77. V. Navrátil [-] ) , M. Neumann [-]

ŽK: 60. P. Němec , 77. Z. Peňáz - 48. M. Neumann , 76. J. Havelka .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEPL David - SÁGL Petr, KOLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.