Chotěboř doma potvrdila roli favorita


Branky


0

Chotěboř je jediná, která připravila na jaře o body Humpolec. Před tím však doma nedokázala porazit Moravské Budějovice a neuspěla ani ve Světlé, kde prohrála 0:1. Rozpačitou náladu v chotěbořském táboře tak měl vylepšit duel s Jaroměřicemi. Ty posledně zvládly důležitý souboj s Herálcem a potvrdily tak důležitou desátou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěboř svojí převahu vyjádřila dvěma góly

Chotěboř chtěla na domácí půdě naplno bodovat a od úvodních vteřin to bylo znát. Od začátku byla aktivnější a brzy za to byla po zásluze odměněna.  V 19. minutě Martin Somerauer zpoza vápna napřáhl a pěknou střelou mířil do horního rohu jaroměřické branky – 1:0. Domácí v aktivitě neustali a ještě do poločasu se jim podařilo svůj náskok navýšit. Petr Hanousek obešel hned tři hráče soupeře a ve 34. minutě upravil na 2:0. Chotěboř tak šla do kabin se zaslouženým vedením.

Domácí zápas zcela kontrolovali, hosté příliš nezlobili

 Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Domácí borci hru kontrolovali a ještě si tři body pojistili. V 58. minutě se pískal faul a z následného trestného kopu poslal Martin Odvářka míč do horního rohu Klubalovi branky – 3:0. Svěřenci Josefa Sourala si zbytek utkání pohlídali a hosty do ničeho nepustili. Body tak po zásluze zůstaly u Doubravy, Chotěboř zvítězila 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Soupeř byl snaživý a měl chuť hrát, ale žádné extra vážné akce jsme řešit nemuseli a poté, co jsme odskočili o dvě branky, tak je přešla i chuť a zápas jsme 100% kontrolovali

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Celkem v klidu a pohodě jsme přenechali domácím tři body. Od samého úvodu jsme přenechali iniciativu Chotěboři a jen čekali, jestli to náhodou nevydrží dlouho 0:0 a soupeř neznervózní. To se však ani náhodou nekonalo a my odjeli zaslouženě s prázdnou..



Místo: Chotěboř. Počet diváků: 111. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - ROSICKÝ Jakub, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.