0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná se v Rožnově postarala o překvapení kola


Branky


0

Do Rožnova pod Radhoštěm zavítal tým Štítné. Domácí byli po celý zápas lepším týmem, ale nedokázali se ani jednou gólově prosadit. To hosté byli šťastnější. Po hodině hry vstřelil trochu kuriózní branku Tomáš Vaculík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožnov pod Radhoštěm, který má v tabulce před Štítnou náskok více než dvaceti bodů, byl v zápase jasným favoritem. Štítná v minulém kole zvládla důležité domácí utkání s posledními Slušovicemi, tým Rožnova naopak prohrál na hřišti Holešova. V zápase se Štítnou byli domácí po většinu zápasu lepším celkem. V 11. minutě po individuální akci zakončoval Filip Zetocha, ale jeho střela skončila vedle. Ve 25. minutě měli domácí velký závar, ale hostující obrana odvrátila. V podobném duchu se tak nesl celý první poločas a také zápas.

 

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí tým nedokázal najít účinný recept na pevnou obranu Štítné. Hosté se z tlaku příliš často nedostávali, o to víc zapůsobil jako šok gól Tomáš Vaculíka. Ten si po hodině hry zpracoval na vlastní půlce míč a dalekonosným nákopem i s přispěním větru poslal míč do sítě – 0:1. Rožnov se snažil o vyrovnání a jeho tlak v poslední desetiminutovce stoupal. V 81. minutě po volném přímém kopu se hráči Rožnova na brankové čáře předháněli, kdo z nich zakončí, ale nepodařilo se to nikomu.  V 86. minutě měli domácí k dispozici sérii rohových kopů a závarů, ale z tlaku se jim nepovedlo skórovat. Štítná si tak na své konto připsala tři body a v tabulce přeskočila celek Napajedel.



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (trenér): Bohužel chybí nám střelec, někdy nedokážeme být aktivní. Opticky jsme dnes byli lepší, měli jsme víc ze hry, soupeř vystřelil maximálně dvakrát na bránu. Nedá se nic dělat, i takový je někdy fotbal.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - T. Karban [-] , J. Šimek [-] , L. Maléř [-] , R. Malina [-] - M. Zetocha [-] (74. D. Talpa [-] ) , F. Zetocha [-] , J. Bolf [-] (74. D. Pavlíček [-] ) , L. Fuksa [-] , M. Bolcek [-] - M. Rezdar [-]

TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - P. Fojtík [-] , J. Ocelík [-] , J. Liška [-] (89. M. Maniš [-] ) , V. Chovančík [-] (94. O. Zvoníček [-] ) , T. Chovančík [-] , T. Vaculík [-] , P. Machuča [-] , R. Šimoník [-] (85. P. Vaculík [-] ) , M. Hnaníček [-] (95. R. Žabka [-] ) , P. Sloboda [-]

ŽK: 6. L. Fuksa , 43. F. Zetocha , 67. T. Karban - 50. T. Chovančík .
Místo: UT Rožnov pR. Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACHÁČ Jiří - SUROVEC Tomáš, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.