1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Luhačovicích se diváci branek nedočkali


Branky


0

Do Luhačovic zavítal poslední celek tabulky ze Slušovic. Hosté s novým trenérem na lavičce předvedli bojovný výkon, za který si nakonec z Luhačovic vezou 1 bod. Bezbrankový zápas musely rozhodovat penalty, ve kterých byli lepší domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance zůstaly nevyužity


Do první šance zápasu se dostali hosté, ovšem závar v pokutovém území vyřešila obrana domácích. Luhačovice poté zatlačily soupeře před pokutové území a po jedné z akcí se ke střele dostal Popelka, jeho pokus vytěsnil brankář Varga na roh. V 21. minutě vyvinuli domácí po rohovém kopu tlak, ale jeden pokus stihl zastavit na čáře jeden z obránců a při následné dorážce zamířil Popelka vysoko nad branku. V závěru poločasu se dostal za obranu Červenka, ovšem jeho pokus stihl zblokovat dobíhající Čuřík.

Rozhodovat musely penalty

 

Do druhé půle vstoupili daleko lépe hosté a prakticky po celou druhou půli byli lepším týmem. Již po pěti minutách hry zahrozil Dobeš z přímého kopu a to když jeho centr do pokutového nikým netečován nadělal spoustu práce brankáři Kořenkovi. V 61. minutě se za obranu domácích dostal Zbranek, ale jeho sólo skvěle vychytal Kořenek. Pár minut na to zahrozili domácí a to kdy se po rychlém protiútoku dostal do zakončení Pantálek jeho pokus, ale lapil Varga. V závěru utkání ještě uviděl červenou kartu hráč hostů Poslušný, který stáhl unikajícího Davida Červenku. V normální hrací době tak branka nepadla a šlo se na penalty. Ve druhé sérii selhal domácí Coufalík, ale v té samé sérii ho napodobil Roman Dobeš. Ve čtvrté sérii chytil Varga penaltu Popelkovi a v závěrečné sérii tak mohl rozhodnout Čuřík, ale jeho pokus lapil Kořenek. Až v sedmé sérii se podařilo brankáři Kořenkovi chycenou penaltou utkání ukončit. V nepříliš pohledném utkání tak Luhačovice berou bod navíc.

 



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek (trenér): Opět jsme nenašli recept na Slušovice. V první půli jsme ještě dokázali byt nebezpeční, ale druhá půle z naší strany byla katastrofální. Můžu vyzdvihnout pouze vynikající výkon brankaře Kořenka, který nám uhrál 2 body. Druhy poločas jsme byli nervózní, zbytečně jsme nakopávali a hráli nepřesně míče, soupeř nás za to mohl z brejkových situaci potrestat. Chůze po hřišti a nakopávaní míčů není fotbal, kterým se chceme prezentovat. Ovsem bylo to první jarní kolo, takže z toho nebudeme dělat tragedii. Jede se dál a v příštím zapase do toho dáme vice srdíčka.




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - L. Pantálek [-] , A. Popelka [-] , M. Pavlík [-] , J. Kořenek [-] , J. Talaš [-] (48. M. Liška [-] ) , M. Polách [-] , O. Červenka [-] , D. Červenka [-] , P. Coufalík [-] , M. Bernátek [-] (82. P. Bartek [-] )

FC Slušovice
J. Varga [-] - I. Lošťák [-] , J. Kryšpín [-] , O. Povolný [-] , J. Janků [-] (16. L. Klečka [-] ) , A. Burša [-] , J. Klimt [-] , R. Dobeš [-] , Z. Čuřík [-] , T. Zbranek [-] (90. M. Macík [-] ) , M. Poslušný [-]

ŽK: 81. M. Pavlík - 56. I. Lošťák , 76. A. Burša . ČK: 89. M. Poslušný .
Hráči zápasu: J. Kořenek - J. Varga .
Místo: Luhačovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: MACHÁČ Jiří - SCHNÜRMACHER Filip, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.