6:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Verušičky + výhra = titul?


Branky


12. J. Berky , 30. M. Capl , 33. M. Capl , 40. F. Kubka , 72. F. Kubka , 79. M. Capl - 28. L. Pavlík , 48. S. Čáp
0

Pro Verušičky to byl poslední zápas sezóny, ve kterém by prohra znamenala ztrátu titulu nadobro. Nenechali nic náhodě a předposlední tým tabulky hladce přejely a  přiblížily se k titulu. Teď jim nezbývá nic, než jen doufat, jak dopadneToužim B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Verušičky musely zařadit dvojku

Verušičky do zápasu nastoupily s jasným cílem vyhrát. Fanoušci Verušiček si nedokázali ani předtavit, že by jejich tým prohrál. Hráči také ne. Svého soupeře brali jako outsidera, který je ničím nemůže překvapit. Ovšem nic nenechaly náhodě a celý zápas se odehrával pod jejich taktovkou. Verušičky se do vedení do staly již ve 12. minutě, kdy míč za záda Psohlavce Pavla dostal Berky Jakub. Málokdo by čekal, že druhý gól zápasu spadne do verušičské branky, ale je to pravda. Ve 28.promluvil do režie Pavlík Lukáš, který se dokázal uvolnit a utékl verušičské obraně a vyvorvnat na 1:1!  Po inkasovaném gólu si hráči Verušiček uvědomili, že o titul se hraje jinak a zařadili dvojku. Od té doby byly na hřišti vidět jen Verušičky v čele s Caplem Miloslavem, který za 5 minut odpověděl na inkasovaný gól rovnou dvěma góly. Verušičky se chtěly vyhnout nepříjemné rozpravě s trenérem a do konce prvního poločasu přidaly ještě branku, která dovolila trenérovi na inkasovaný gól zapomenout a o přestávce za stavu 4:1 panovala v kabině klidná a vtipná atmosféra.

Procházka růžovým sadem

Verušičky v druhém poločase musel nabudit gól. Ovšem gól, který zařídil Čáp Stanislav z týmu TJ Sokol Teplá. Po nenápadném uvolnění a chybičce verušičského brankáře, který byl po celou dobu zápasu spíše divákem. Neměl takřka žádnou práci, akorát tak chytit rýmu. Verušičky od té doby soupeře nepustily téměř k míči a hrály si svojí klidnou hru, které nešlo odolat. Teplá dělala velké a časté chyby v obraně a útočníci touto obranou procházeli, jak nůž máslem. Gól Verušiček přišel až v 72. minutě, kdy se po druhé v zápase trefil Kubka František po kombinační souhře mezi netušící obranou. Jasné utkání uzavřel v 79. minutě režisér Capl Miloslav, který si v posledním zápase sezóny dopřál hattrick. 



Ohlasy k zápasu


FK Verušičky
František Kaňka: Do zápasu jsme šli s tím, že ho vyhrajeme i bez velké námahy. Teď si jen musíme počkat, jak dopadne Toužim. Nikomu prohru nepřeji, ale nám přeji titul.

TJ Sokol Teplá B
Pavel Charvát: Stál proti nám jasně lepší tým. Musím smeknout klobouk před soupeřovými útočníky a jejich fyzickou připraveností.



Sestavy


FK Verušičky
T. Krýsl [-] - M. Capl [-] , F. Kubka [-] , J. Berky [-] (81. J. Hikl [-] ) , P. Kvasnička [-] , A. Šindelář [-] , D. Tvrdek [-] (55. K. Tvrdek [-] ) , J. Tomka [-] , P. Berky [-] , D. Eberl [-] , P. Kvasnička [-]

TJ Sokol Teplá B
P. Psohlavec [-] - L. Pavlík [-] , B. Michalec [-] , R. Peřina [-] , J. Salva [-] , T. Hejda [-] , R. Juhas [-] , P. Kocourek [-] , P. Charvát [-] , R. Hrabovský [-] (46. R. Kozic [-] ) , S. Čáp [-]

ŽK: 13. M. Capl , 69. J. Tomka .
Místo: Žlutice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hrubý Vít - PETEŘÍK Miroslav (N), KRIŠTOFORY Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.