Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chodově padlo deset branek, Spartak však potvrdil své vzkříšení a vyzrál na Lomnici


0

Tohle bylo podle mnohých utkání kola, ačkoli se v něm střetl druhý tým tabulky s týmem až ze její druhé poloviny a v dalším utkání zase hrál první s třetím. Zkrátka bylo předem jasné, že tady to bude hodně otevřené a hodně zajímavé. Lomnice vyhazuje, jako už pravdielně velmi dobré výkony a pohlednou hro přehrává většinou soupeřů. Spartaku se sice výsledkově dlouho nedařilo, ale stále mu patří pověst jednoho z nejkvalitnějších mužstev soutěže, které je schopné hrát s každým a prezentuje se také velmi atraktivním fotbalem. V poslední době navíc zaznamenal i výsledkový vzestup, a tak bylo jasné, že tady to prostě bude hodně zajímavé. A to se také potvrdilo. V utkání padlo hned deset branek, ale Spartak měl o trochu navrch a nakonec utkání dovedl k zaslouženému vítězství. Potřeboval k němu ale šest branek, což není pro obranu úplně nejlepší vizitka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov měl dobře nakročeno ke slibnému vedení po první půli, ale v závěru snížil gólem do kabin Veselý

Výrazně lépe začal živější a odvážnější Chodov, který se v páté minutě dostal do vedení, když Jespičuk nacentroval přímý kop do lajny Petru Jankovskýmu, který s balónem unikl ze strany až před branku a gólmana prostřelil. To donutilo hru otevřit také Lomnici a od té doby se hrálo velmi atraktivní utkání s mnoha šancemi na obou stranách , které umožňovaly nezajištěné obrany obou týmů. Bylo jen otázkou, komu tento odvážný tah přinese více štěstí. Nejprve to byla Lomnice, která dokázala v patnácté minutě vyrovnat po zásahu Jana Veselýho. Od té doby bylo ale přáno více Chodovu, který postupně začínal mít vše ve svých rukách. Nejprve mu s velkým štěstím svými zády navrátil vedení po rohu Břetislav Benda a později zajistil slibnější dvoubrankové vedení Chodovu pěknou střelou levou nohou podél gólmana z pravé strany vápna Jirí Macák ml.. Už se zdálo, že domácí toto vedení udrží a do druhé poloviny půjdou s už velmi nadějným náskokem, jenže v závěru polevili a ve čtyřiačtyřicáté minutě dokázal opět snížit gólem do kabin kontaktní brankou Jan Veselý. Před druhou půlí tak bylo vše stále otevřené.

Lomnice vyrovnala, ale poté už Chodov vše zvládl a zajistil si tři body

Chodov měl navíc poněkud slabší i začátek druhé poloviny a Lomnice nakonec dokázala po několika nevyužitých šancích po povedené střele Romana Macka vyrovnat. Jenže to Chodvo opět nabudilo a vrátil se okamžitě zpět do hry. Bleskurychle dokázal opět dostat svůj tým zpět do vedení Jakub Smolka a už za malou chvíli ho dalším zásahem podpořil opět se štěstím také Břetislav Benda. Během opravdu krátké chvilky se tak domácí dostali do dvoubrankového vedení a bylo prakticky rozhodnuto. Chodov už ho udržel a v osmdesáté minutě navíc ještě zvýšil Radek Jesipčuk st.. V závěru utkání už tak jen Roman Bureš korigoval výsledek snížením na 4:6, ale to už bylo asi tak vše. Spartak si zaslouženě došel pro tři body a divokou přestřelku nakonec ovládl.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Utkání mělo na OP velmi dobrou úroveň. Obě mužstva hrála útočně a pro diváka to muselo být velmi pěkné utkání. Povedlo se navíc i sudímu a vše bylo tak, jak mělo být. Padlo deset branek, což se jen tak nevidí. Brankář nás sice moc nepodržel, ale přesto jsme se s tím zvládli vypořádat. My jsme podcenili konec první a začátek druhé půle a měli jsme trochu problémy, na chvíli jsme vypadli ze hry, ale i to jsme zvládli. Na pomoc nám přišlo hned několik dorostenců, kteří hru ještě výrazně oživili. Myslím, že to byl dobrý kolektivní výkon a klukům za něj musím poděkovat.

TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): My jsme do Chodova odjížděli ve velice komplikované sestavě, jelikož jsme z mnoha důvodů neměli hned čtyři hráče základní sestavy, včetně brankáře a rozpadla se nám téměř celá obrana. Takže jsme narychlo museli shánět hráče, kteří nemají vůbec natrénováno, nebo alespoň minimálně. Museli jsme si s tím ale nějak poradit. Přesto to na našem výkonu bylo jasně znát, zejména tedy na brankářské pozici, odkud šla cítit jasná nejistota a náš gólman se podepsal u všech šesti branek. Zápas to ale nebyl špatný, kluci si to odmakali, akorát prostě utkání rozhodlo to, který tým udělá při defenzivní činnosti více chyb, nebo který brankář udělá více chyb, protože ani na druhé straně to nebylo optimální, více jsme jich ale udělali my a to rozhodlo. Jinak byla hra vyrovnaná a žádné mužstvo nemělo navrch. Hrálo se velmi otevřeně, čemuž odpovídá i výsledek. Já jsem zklamaný jen z toho, že jsme šestkrát inkasovali, protože to je opravdu hodně, ale že bych byl nespokojen se hrou a výkonem kluků, to se říct nedá.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - M. Kruliš [-] - J. Macák ml. [-] - B. Benda [-] (80. V. Dučinský [-] ) , J. Smolka [-] , A. Tóth [-] (84. M. Ungermann [-] ) , R. Jesipčuk st. [-] (83. P. Havelka [-] ) , S. Ševc [-] , J. Pinc [-] , P. Jankovský [-] (83. P. Dušek [-] ) , P. Macák st. [-]

TJ Lomnice B
M. Štěpanovský [-] - R. Bureš [-] , J. Veselý [-] , R. Knaf [-] , M. Ponc [-] (78. T. Dlesk [-] ) , L. Maňák [-] , R. Macek [-] , R. Schrehart [-] , J. Suchý [-] (67. V. Němeček [-] ) , M. Ohibský [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 39. P. Macák st. - 69. L. Maňák , 78. R. Knaf .
Místo: tráva. Rozhodčí: Kroupa Jiří - KISS Štěpán (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.